Haberler

SAKARYA Yasağa aldırış etmeyerek denize girdiler

Güncelleme:

Yasağa aldırış etmeyerek denize girdilerSAKARYA'nın Karasu ilçesinde, aşırı rüzgar ve dalga nedeniyle denize girişlerin yasaklanmasına aldırış etmeyenler denize girdi.

Yasağa aldırış etmeyerek denize girdiler

SAKARYA'nın Karasu ilçesinde, aşırı rüzgar ve dalga nedeniyle denize girişlerin yasaklanmasına aldırış etmeyenler denize girdi. Görevliler vatandaşları güçlükle denizden çıkarttı. Karasu Kaymakamlığı aşırı rüzgar ve dalga nedeniyle denize girişleri yasakladı. Kurban Bayramı tatili için Karasu'ya gelen bazı vatandaşlar, yasağa aldırış etmeyerek denize girmeye devam etti. Vatandaşlar ve görevliler arasında sık sık tartışma yaşanırken, vatandaşlar denizden çıkartıldı. Bazı vatandaşlar tüm uyarılara rağmen denize girmeye devam etti. Ankara'dan Sakarya'ya tatile gelen Halil Barın, 'Ankara'dan buraya geldik. Tam denize gireceğiz, bağırıp çıkartıyorlar. Nedenini anlayamıyorum. Neden denize giremiyoruz anlayamıyorum" dedi. Verilen yasak kararını yerinde bulan Hüsnü Kemal Topçu, "Bu yasaklar insanların sağlığı için. Sağ olsun buradaki görevlilerde işlerini haklarıyla yapıyorlar. Bu yasaklara uymak gerekiyor.ö diye konuştu. İhsan Uygun ise, 'Adapazarı'ndan bayram tatili için buraya geldik. Denize girmek yasak diyorlar, denize giremiyoruz. Biz tatile neden geldik' Dalga var diye denize sokmuyorlar. Burası deniz, tabi ki dalga olur. Zaten insanlar çok ileri gitmiyor" dedi. Vatandaşların yasaklara uyması gerektiğini belirten Onur Altınel, "Burası Karasu, burada dalga olduğu zaman girmemek gerekiyor. Buna dikkat etmek gerekiyor. Buradaki yasaklara uymak gerekiyor. Yapacak bir şey yok, bu yasaklar bizim için" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Sakarya Ankara Karasu Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title