Haberler

Sahte Garson Ol, New Jersey'de Yaşa

ABD'de New York Kentinden Hudson Irmağı ile Ayrılan Batıdaki New Jersey Kentinde Sahte Garson, 2 Saatte 186 Dolarlık Hesabı Topladı Gitti.

ABD'de New York kentinden Hudson Irmağı ile ayrılan batıdaki New Jersey kentinde sahte garson, 2 saatte 186 dolarlık hesabı topladı gitti.

Jersey Journal gazetesinde polisin verdiği bilgiye göre, 20 yaşlarındaki yakışıklı sahte garson, Hoboken semtinde önce ''Hobson's Choice'' lokantasına gitti. Sarı kravatlı dik saçlı bej pantolonlu garson, önce 20 yaşlarında 2 kadına yanaşarak, ''Hesabı almadan önce bir isteğiniz var mı efendim?'' diye sordu. Kadınlar, ''Hayır teşekkür ederiz'' diyerek 90 doları garsona verdiler.

Gizli zilli sahte garson, 2 saat sonra Margherita Pizzacısı'na dalarak rolünü sürdürdü. Buradaki masada 40 yaşlarında 3 kadına yaklaşan sahte garson, onlardan da 96 doları alarak kadınların bekledikleri paranın üstüyle kayıplara karıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title