Haberler

Fotoğrafçı Genç Kadın, Düğünü Birbirine Kattı

Güncelleme:

ABD'nin Teksas eyaletinde düğün fotoğrafçısı kadın, düğünü birbirine kattı. Önce düğüne katılan bir konuk ile birlikte olan fotoğrafçı kadın, daha sonra bir ağacın altında tuvaletini yaparken gözaltına alındı.

Düğün fotoğrafçısı genç kadın düğünü birbirine kattı. Önce düğüne katılan bir konuk ile birlikte olan fotoğrafçı kadın, daha sonra bir ağacın altında tuvaletini yaparken gözaltına alındı.

Sahoş Olan Fotoğrafçı Kadın Düğünü Birbirine Kattı

ODADAN KOVULUNCA DELİYE DÖNDÜ

ABD'nin Texas eyaleti, düğüne damgasını vuran bir düğün fotoğrafçısını konuşuyor. 26 yaşındaki Katherine Leigh Mehta'nın kontrolünü kaybettiği olayların başlangıcı konuklardan birinin Mehta'yı boş bir odada bir konukla sevişirken yakalayıp, odadan kovmasıyla başladı.

Sahoş Olan Fotoğrafçı Kadın Düğünü Birbirine Kattı

KONUKLARDAN BİRİYLE SEVİŞİRKEN BASILDI

Mehta bu uyarının ardından alkolün de etkisiyle tamamen kontrolünü kaybetti ve düğündeki diğer konukları taciz etmeye başladı. Oradan da uzaklaştırılan genç kadın daha sonra bir ağacın altında tuvaletini yaparken yakalandı. Konuklar hemen polise haber verdi. Ancak polisler genç kadını gözaltına alırken Mehta 'hepiniz öleceksiniz' diye polis memurlarını tehdit etmeye devam etti. Polis, genç kadının ceketinin cebinde yeşil reçeteyle satılan bir antidepresan olan Xanax buldu. Yetkililer, aynı zamanda bikini modelliği yapan genç kadının alkol ve ilaçları karıştırarak kullandığı olasılığı üzerinde duruyor.

Sahoş Olan Fotoğrafçı Kadın Düğünü Birbirine Kattı

"BİRİ İÇKİSİNE İLAÇ ATMIŞ OLABİLİR"

Geçtiğimiz pazar 10,738 Dolar kefaletle salıverilen kadının ailesi ise yaşananlara tepkili. Kız kardeşi, Mehta'nın ünlü bir kişi olduğunu belirterek birinin içkisine ilaç attığını söylüyor. Diğer kardeşi ise düğünde iki adamın genç kadına uygunsuz hareketlerde bulunduğu, kendini adamlardan kurtarmak isteyen kadın bina dışında bağırmaya başlayınca polisler tarafından yanlış anlaşıldığını söylüyor.

Sahoş Olan Fotoğrafçı Kadın Düğünü Birbirine Kattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Teksas Cinsellik 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

ÇAPKIN KIZ ASLI:

TAM BENİM KAFADANMIŞ, HAYATI DOLU DOLU YAŞIYOR.

6
19
yanıtYanıtla
İffetsiz kadın felâketi:

İnsan günahlarının çoğu, iffet konusu içindedir. İffet, bir genç kızın veya kadının, değeri para ile ölçülemeyen bir mücevheridir. Bu mücevheri ele geçirmek için, Allahü teâlâdan korkmayan her erkek, bütün şeytanlığını kullanır. Ele geçirdikten sonra, maksadına erişmiştir. Artık o, mücevherlikten çıkmış, adi bir taş olmuştur. Sokağa atılıverir. Bu alışverişte, erkek, bir namus hırsızıdır. Kadın ise, mücevherini çaldırmış, bir zavallıdır.

15
2
yanıtYanıtla
Azerbaycan Kartalı:

selam para adamı bozar paran olmasın yeter ki namuslu biri ol

11
2
yanıtYanıtla
bir dost:

para ile namuslu olamıyorsan parasız hiç olmazsın. sende sorun var demektir.

yanıt1
yanıt0
ADAR:

yurtdışından böle bir haber paylaşmaya ne gerek var?

13
0
yanıtYanıtla
1:

güzelmiş

9
4
yanıtYanıtla
Brütüs:

Bizimkiler örnek alır hemen

11
1
yanıtYanıtla
Aziz YILDIRIM:

haber mi şimdi bu?

11
0
yanıtYanıtla
ARZU CISSS:

kendi güzel aklı kıt

7
2
yanıtYanıtla
şekerci:

son resimdeki siparişe bakılırsa aklı sadece yemeye çalışıyor

yanıt3
yanıt1
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title