Haberler

Şahin Tepesi'nin Verda'sı Aybüke Pusat Kimdir? Kaç Yaşındadır?

Güncelleme:

Şahin Tepesi dizisindeki Verda Özden karakteri ile izlediğimiz Aybüke Pusat kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir?

ATV'de yayınlanan adlı dizideki rol arkadaşı Boran Kuzum ile adı aşk dedikodularına karışan Aybüke Pusat kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

AYBÜKE PUSAT KİMDİR?

Aybüke Pusat, 20 Mayıs 1995 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Bale Bölümünden mezun olan , daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'ne devam etti.

Şahin Tepesi'nin Verda'sı Aybüke Pusat Kimdir? Kaç Yaşındadır?

MISS TURKEY'DE 3. OLDU

15 Mayıs 2014 yılında düzenlenen ve Amine Gülşe'nin birinci olduğu Miss Turkey yarışmasında üçüncü oldu. 1.72 boyundaki güzel oyuncu, Eylül 2014'te ilk rol aldığı yapım olan ve başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya ve Barış Falay'ın olduğu Medcezir dizisinde Elif karakteriyle televizyon kariyerine başladı.

Şahin Tepesi'nin Verda'sı Aybüke Pusat Kimdir? Kaç Yaşındadır?

HEM OYUNCU HEM BALERİN

Daha sonra O Hayat Benim ve Familya dizilerinde rol alan , 2017 yılında Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Mehmet Özgür ile birlikte Söz dizisinde de rol aldı. Son olarak Aybüke Pusat, Atv'de yayınlanan adlı dizide Verda Özden karakterine hayat verirken Zerin Tekindor, Boran Kuzum, Ebru Özkan gibi isimlerle birlikte rol alıyor. Pusat, oyunculuğa ek olarak balerin olarak, La Bayadere, Diana Et Faction ve Fındıkkıran gibi ünlü eserlerde de rol aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şahin Tepesi Aybüke Pusat Boran Kuzum Atv Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title