Haberler

TBMM Başkanı açıkladı: Yassıada Salı günü meclis gündeminde

Güncelleme:

TBMM Başkanı açıkladı: Yassıada Salı günü meclis gündeminde TBMM Başkanı Şentop tarih verdi: Şehir hastanesi 15 Eylül'de açılıyor TBMM Adaylık açıklamasının ardından memleketi Tekirdağ'da gelen Mustafa Şentop burada çeşitli ziyaretlerde bulundu.

TBMM Başkanı açıkladı: Yassıada Salı günü meclis gündeminde

TBMM Başkanı Şentop tarih verdi: Şehir hastanesi 15 Eylül'de açılıyor

TEKİRDAĞ - TBMM Adaylık açıklamasının ardından memleketi Tekirdağ'da gelen Mustafa Şentop burada çeşitli ziyaretlerde bulundu. Yapımı devam eden Tekirdağ Şehir Hastanesi için tarih veren Şentop, Yassıada teklifinin Salı günü Meclis Genel Kuruluna geleceğini ve teklif ile yaraların sarılmış olacağını belirtti.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, TBMM Başkanlığına yeninden aday gösterilmesinin ardından memleketi Tekirdağ'da çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu. Şentop, ilk ziyaretini Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasına yaptı. Ziyaret sırasında oda üyelerine kısa bir konuşma yapan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Meclis'e verilen Yassıada kararlarının yok sayılması ile ilgili kanun teklifine değindi. Şentop, Yassıada teklifinin Salı günü Meclis Genel Kuruluna geleceğini ve teklif ile yaraların sarılmış olacağını belirtti. TBMM Başkanı Şentop, Meclis başkanlığı seçim sürecinden bahsetti. Şentop, "Seçim süreci bu kez biraz daha hızlı ilerledi ve adaylığımız ilan edildi" dedi. Şentop, adaylığının açıklanması ile hem Türkiye'den hem de memleketi Tekirdağ'dan kendisine gösterilen ilgi nedeniyle memnuniyetini dile getirdi.

TBMM Başkanı Şentop, daha sonra yapımı devam eden Tekirdağ Şehir Hastanesinde incelemede bulundu.

Şentop yapımı devam eden şehir hastanesinde inceleme yaptıktan sonra gazetecilere açıklamada bulundu. Şentop, "Bitmesi için gayret gösterilmişti. Haziranda bitirilip faaliyete geçirilecekti ama salgın dolayısıyla çalışmalar yavaşladı. İnşallah 15 Eylül de devreye alınacak. Tekirdağ'ımız için büyük bir ihtiyaç. 3 farklı binada hastane hizmeti veriliyor. Bu hastanelerin bir araya getirilmesi hem de modernizasyonu, yeni cihazların getirilmesi, şu anda bulunmayan birimlerin açılması suretiyle 480'di şimdi 566 yataklı hastane olarak 15 Eylül'den itibaren Tekirdağlı vatandaşlara hizmet verecek. Bizde bu çalışmaları görmek için ziyaret ettik. Çalışmalar iyi gidiyor. Bir aksaklık olmayacak. İnşallah 15 Eylül'de devreye alacağız" dedi.

Meclis başkanlığı adaylığı hakkında da konuşan Şentop, "Meclis Başkanlığı Resmi süreç henüz başlamadı. 2 Temmuz itibarı ile resmi takvim başlayacak. Dün itibarıyla planladığımız takvim başlayınca adaylık başvurusunu yapmak şeklinde. Cumhurbaşkanımızın takdir ve tensipleri, arkadaşlarımızın destekleri, MHP lideri Devlet Bahçelinin destek ifadesiyle beraber inşallah bu süreci başarılı ve olumlu bir şekilde tamamlamayı ümit ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Tekirdağ Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title