Haberler

Sadettin Saran Fenerbahçe'ye Dava Açtı

Fenerbahçe Kulübü, Disiplin Kurulu Kararıyla Kulüp Üyeliğinden Kesin Olarak İhraç Edilen Eski Yönetici Sadettin Saran'ın Sarı-lacivertli Kulüp Aleyhine Dava Açtığını Bildirdi.

Fenerbahçe Kulübü, Disiplin Kurulu kararıyla kulüp üyeliğinden kesin olarak ihraç edilen eski yönetici Sadettin Saran'ın sarı-lacivertli kulüp aleyhine dava açtığını bildirdi.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Sadettin Saran'ın Fenerbahçe Kulübü aleyhine dava açtığı belirtilerek, şöyle denildi:

"Fenerbahçe Kulübü Disiplin Kurulu kararıyla kulüp üyeliğinden kesin olarak ihraç edilen ve ihraç kararının bir kere daha Disiplin Kurulu'nda görüşülmesine ilişkin talebi, kulübün en yetkili karar organı olan genel kurul tarafından reddedilen Sadettin Saran, genel kurulun, kendisini kulüp üyeliğinde istememe iradesine karşı çıkarak Fenerbahçe Kulübü aleyhine dava açmıştır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title