Haberler

Saçlarınıza Bakmayı Aussie'ye Bırakın

Güncelleme:

Avustralya'ya özgü nane balzamı içeren saç bakım markası Aussie artık Türkiye'de…

Aussie, "Hayatta saçtan daha önemli şeyler de var. Ama saç, başlamak için iyi bir nokta"diyor. Siz hayatın keyfini çıkarmaya bakarken artık saçınıza Aussie bakacak.

Saçlarınız, sert hava koşulları, hava kirliliği, güneş ışınları ve saça uygulanan işlemler ile yıpranır, canlılığını ve parlaklığını kaybeder. Tüm bunlar, saçlarınızın yumuşak ve çekici görünmesini etkiler. Yumuşak saçlar, hem çekici görünmenize ve kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olur hem de şekillendirmek daha kolaydır.

Aussie, Avustralya'ya özgü nane balzamı özüyle ve derinlemesine saç bakımıyla "Rahatla" diyor. "Hayatta saçtan daha önemli şeyler var. Ama saç, başlamak için iyi bir nokta". Aussie şampuan, saç bakım kremi ve 3 dakikada yeniden yapılandıran mucize bakım kürleri ile artık saçlarınızla çok fazla uğraşmanıza gerek kalmayacak. Siz hayatın keyfini çıkarırken saçlarınızın mükemmel görünmesi için Aussie ürünlerini kullanmanız yeterli olacak. Her ihtiyaca göre geliştirilmiş Aussie saç bakım mucizesiyle siz de kendinizi şımartın. Yumuşak, pürüzsüz ve harika görünen saçlar ile bu yaza merhaba deyin.

Saç Uzmanı Dr. Rene Rust, "Aussie'nin hafif nemlendirici bileşenleri, saçlarınıza istediğiniz görünümü ve kontrol edilebilirliği sağlar ve aynı zamanda saçınızı ağırlaştırmaz" diyor ve şöyle devam ediyor; "Aussie ürünleri, saçlarınıza en çok ihtiyacı olan bakımı sağlayacak şekilde tasarlanmış ve geliştirilmiştir. İçeriğindeki arındırıcı aktifler ile doğru bakım ve nemlendirme bileşenlerinin kombinasyonu saçlarınızın pürüzsüz ve yumuşak görünmesine yardımcı olur."

Aussie ürünleri 5 farklı serisi ile Watsons ve Gratis mağazalarında satışta. Kuru veya yıpranmış saçlar için geliştirilen Aussie Miracle Moist serisi, kuru, yıpranmış ve nem isteyen saçlar için gereken sıvı ihtiyacını karşılıyor. İçeriğindeki Macadamia ile zengin ve besleyici yağlar sayesinde kuru ve yıpranmış saçlar tarafından emilerek saçı pürüzsüzleştirip yumuşatmaya yardımcı oluyor.

Aussie'nin mucizevi ürünü 3 Dakikada Mucize Yapılandırma'daki yatıştırıcı Avustralya Nane Balzamı özü sertleşmiş saç yapısını yumuşatmaya ve kırılmış saç uçlarını pürüzsüzleştirmeye yardımcı oluyor Gösterişli, parlak ve kolay şekil alan saçlara kavuşmak sadece 3 dakika ayırmanız yeterli.

Boyalı saçlar için geliştirilen Aussie Color Mate serisi, saç rengine Avustralya'ya özgü bir canlılık katıyor. İçeriğinde, Avustralya Yaban Şeftalisi özü bulunan Aussie Color Mate'in şampuan ve bakım kremi, saç tonunun parlak kalmasına ve saç renginin canlanmasına yardımcı oluyor.

İnce ve cansız saçlar için geliştirilen Aussie Aussome Volume serisindeki şampuan ve saç bakım kremi ile saçlarınız, yer çekimine meydan okuyan bir hacim kazanacak. Avustralya'nın şerbetçiotu özünün sağlıklı enerji akışı, cansız saçlara kökten uca kadar hacim kazandırıyor.

İnatçı ve elektriklenen kuru saçlar için geliştirilen Aussie Frizz Miracle serisi, Aloe Vera'nın efsanavi yatıştırıcı özellikleriyle en inatçı ve en çok elektriklenen saçları bile yatıştırıyor. Uçuşan elektriklenmiş saç tellerini ortadan kaldıran Aloe Vera'lı Aussie Frizz Miracle, saça düzgün ve ipeksi bir görünüm kazandırıyor.

Uzun saçlar için geliştirilen Aussie Luscious Long serisi ise, stres yüklü uzun saçları her erkeğin dokunmak için can atacağı yumuşak ve çekici parlaklıkta buklelere dönüştürüyor. Avustralya Blue Mountain Blend, okaliptus özlerinin muhteşem karışımından oluşuyor. Aussie Luscious Long, saça bakım yapar ve korumaya yardımcı oluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Avustralya Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title