Haberler

Rusya'da Bir İlk!

Rusya'da Sorumsuz ve Alkolik Kocalarını Kendilerine Bağlamak İsteyen Kadınlar, 'Fahişelik Okulları'nda, Eşleri Ellerinde Tutmanın Yollarını Öğreniyor.

Telegraph gazetesinin haberine göre 'fahişelik bilimi' uzmanı Vladimir Rakovsky, Moskova'daki Dubrovka Tiyatrosu'nda haftada iki gecce kadınlara eşlerini cezbetmenin yollarını anlatıyor. Kursta kadınlara, en seksi bölgelerini nasıl ön plana çıkaracakları ve nasıl iyi bir striptizci olacakları öğretiliyor.

BAŞARININ SIRRI

Rusya'da 'fahişe' kelimesinin batılı ülkelerdeki gibi kötü bir anlam taşımadığını vurgulayan Rakovsky, fahişelik biliminin erkeklerin dünyasında kadınların nasıl başarılı olacağının teorisi olduğunu belirtti. Feministlerin lezbiyenlerle eşdeğer görüldüğü Rusya'da cinsel ayrımcılığın yaygın olduğunu hatırlatan Rakovsky, öğrencilerine bir bebek gibi aciz görünmeyi öğreterek, erkeklerin onları korumaları altına almalarını sağladıklarını belirtti

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title