Haberler

RTÜK'ten Show TV'ye Kıvanç Tatlıtuğ Cezası

Güncelleme:

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un esmer bir kadınla samimi görüntülerini yayınlayan Show TV'ye 156 bin lira ceza verildi.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un bir kadınla samimi görüntülerini, "Çapkınlığı saman altından yürütüyor, çakırkeyif ve beline sarıldığı esmeri de tanımıyor olabilir" anonsuyla sunan Show TV'ye, "Özel hayatın gizliliğini ihlal" nedeniyle 156 bin lira para cezası verildi.

KANALIN BAŞINI YAKAN ANONS

Gazeteport'un edindiği bilgiye göre RTÜK toplantısında, Show TV'de 24 Kasım 2013 günü yayınlanan "Pazar Sürprizi" adlı magazin programı ele alındı. Programda yer alan haberde, spiker Defne Samyeli ve oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un sevgilileri ile yakalandığı belirtilerek, görüntüler eşliğinde şöyle denildi: "İstanbul gecelerinde yakalanan yakalanana... Etiler'de alışveriş merkezinde, spiker Defne Samyeli profesör sevgilisi Emre Alkin ile görüntüleniyor. Beyefendi bir tarafa hanımefendi bir başka tarafa kaçıyor. Son günlerde gece turlarına ara veren Kıvanç Tatlıtuğ ise çapkınlığı saman altından yürütüyor. Kıvanç çakırkeyif, beline sarıldığı esmerin kim olduğunu bilmiyor bile olabilir. Ama bu durum yakışıklı oyuncunun umrundaymış gibi de görünmüyor."

"MAHREMİYET SINIRLARI İHLAL EDİLDİ"

RTÜK raporunda haberin "Hüküm veren, izinsiz ve rahatsız edici bir üslupla verildiği" belirtilerek, "Özel hayata ait görüntü ve durumlar, mahremiyet sınırlarını ihlal niteliğindeki üslup, yorum ve vurgularla aktarılmıştır" denildi.

RTÜK de Show TV'ye "Özel hayatın gizliliğini ihlal" gerekçesiyle 156 bin lira para cezası verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Defne Samyeli Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (8)

malimentesedagi1977@hotmail.com:

kocaman meşhur show tv, ne işin var milletin uckur davası ile kanalmısın mahalle dedikoducusumu? şansen ben bu konularla ilgilenen bir kanaldan nasıl gerçekten objektif bir habercilik yapacağını bekleyebilirim. Şimdi bi kanal örneği versen denilmedik konulmadık hakarette bırakmazsınız. Yazık yazık yazık kime sanamı asla bu ırz ve namus meselerini ayak altına alıp özendirdiğiniz bu millete ......

14
5
yanıtYanıtla
neyın cezasıilkeersel@hotmail.com:

kıme ceza vermişler kıvanca mı esmere mi

2
15
yanıtYanıtla
İsimsizasd@asd.com:

Fotoğraftaki Kıvanç bile değil , haber yapıyon bari fotoğraf doğru olsun.

1
12
yanıtYanıtla
ATİLLA GÜÇLÜatilla_guclu@hotmail.com:

adamlar işini yapmış beyler naapsınlar..

1
8
yanıtYanıtla
serkanserkanulubay@hotmail.com:

MALİ HANGİ KANALI ÖRNEK VERECEKSİN? KANAL7 YİMİ, STV' YİMİ ? İSTERSEN 2 TANEDE GAZETE ÖRNEK VERSEYDİN AKİT'LE, YENİ ŞAFAK'I.

6
0
yanıtYanıtla
CCerdal.aydogan@hotmail.com:

BU ÜNLÜLERİN AVUKATLARI NE İŞE YARIYOR. BÖYLE PROGRAM YAPANLARI DAVA ETMİYOR..SADECE RTÜKÜN VERDİĞİ CEZALAR YETMEZ BENCE.

3
1
yanıtYanıtla
ecenezeceeda@gmail.com:

Kıvanç Tatlıtuğ um

0
0
yanıtYanıtla
cem akdağcixs_cocuk_ksk@hotmail.com:

bence magazin proglarım kalsın zaten show tv sunucusu bi olay çok skıcı komple kapansın bence sizene ya milletin hayatından bakın kendı hayatınıza be

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title