Haberler

Roberto Carlos'tan Expo İzmir 2015'e Destek

Uluslararası Boyutta Düzenlenen Dünyanın En Büyük Organizasyonu Expo'nun 2015 Ayağı İçin Aday Olan İzmir'e Bir Destek de Brezilyalı Oyuncu Roberto Carlos'tan Geldi.

Uluslararası boyutta düzenlenen dünyanın en büyük organizasyonu Expo'nun 2015 ayağı için aday olan İzmir'e bir destek de Brezilyalı oyuncu Roberto Carlos'tan geldi.

"Daha Sağlıklı Bir Dünya İçin Yeni Yollar ve Herkes İçin Sağlık" temasıyla EXPO-2015'e aday olan İzmir'in seçilmesi için gerekli her şeyin bulunduğuna dikkat çeken Brezilyalı yıldız oyuncu Roberto Carlos, EXPO 2015 İzmir için hazırlanan tanıtım filminde yer aldı. Türkiye'nin 2004 yılında üye olduğu Uluslararası Sergiler Bürosu (BIE) tarafından 150 yılı aşkın süredir her 5 yılda bir düzenlenen EXPO, en az 3 ay en çok 6 ay sürüyor ve yaklaşık olarak 1 milyon 500 bin metrekarelik boş alan gerektiriyor.

Dünya Sergisi ya da Dünya Fuarı olarak da adlandırılan EXPO'nun, 2015 yılında en önemli fuar kenti olagelmiş olan İzmir'de düzenlenme olasılığı, kent açısından büyük önem taşıyor. On milyonları bulması olası ziyaretçi sayısı, planlama açısından önemli sorunları bulunan İzmir'de EXPO için yapılacak yer seçiminin önemini artırıyor.

(MFS-MFS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title