Haberler

Roberto Carlos: "Elimizden Geleni Yapacağız"

Fenerbahçe'nin Yıldız Futbolcusu Roberto Carlos, Yarın Deplasmanda Cska Moskova ile Yapacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi Maçında, En İyi Sonucu Alabilmek İçin Ellerinden Geleni Yapacaklarını Söyledi.

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Roberto Carlos, yarın deplasmanda CSKA Moskova ile yapacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında, en iyi sonucu alabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Lokomotiv Stadı'nda, teknik direktör Zico'dan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Brezilyalı futbolcu, ''Gücümüzü göstermemiz için, Şampiyonlar Ligi'ndeki hedeflerimizde iyiye gidebilmek için buradan alınacak bir galibiyet bizi daha avantajlı duruma getirecek. Bu zor maçtan kendi adımıza en iyi sonucu almak için elimizden geleni yapacağız'' dedi.

Roberto Carlos, CSKA Moskova karşısında galip gelebilmek için kendilerini maça vererek, FC Inter'i 1-0 yendikleri maçtaki ruhu sahaya yansıtmaları gerektiğini söyledi.

Roberto Carlos, bir soru üzerine, takımı ateşleyici güç olması açısından Fenerbahçe taraftarlarını, Rus taraftarlarla kıyaslayamayacağını söyledi.

Roberto Carlos, bir soru üzerine de sol tarafta önlü arkalı oynadıkları Vederson ile iyi anlaştıklarını belirtti.

CSKA Moskova'nın Brezilyalı oyuncularını tanıdığını anlatan Brezilyalı oyuncu, ''Jo ile fazla tanışmışlığım yok. Dudu ve Vagner'i tanıyorum. Brezilyalı olmalarından kaynaklanan kaliteleri var. Bunu da her zaman gösteriyorlar. Onlar açısından da bizim açımızdan da umuyorum güzel bir maç olur'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title