Haberler

    Çaykur Rizespor'un Stoperi Jacub Brabec: Genk, Bizim Nasıl Oynamamız Gerektiğini Gösterdi

    Güncelleme:

    Beşiktaş ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da stoper oyuncusu Jacub Brabec, "Genk, Beşiktaş'a karşı bizim nasıl oynamamız gerektiğini gösterdi." dedi.

    Spor Toto Süper Lig'de 29 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un stoper oyuncusu Jacub Brabec, " Genk, Beşiktaş'a karşı bizim nasıl oynamamız gerektiğini gösterdi." dedi. Brabec, Mehmet Cengiz Tesislerindeki antrenmandan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, UEFA Avrupa Liginde Beşiktaş ile Genk arasında oynanan karşılaşmayı izlediğini belirterek, eski takımının 4-2 kazanmasına takım arkadaşları adına sevindiğini ifade etti.

    "BEŞİKTAŞ TARAFTARI HAKLI"

    Genk'in iyi bir oyun ortaya çıkardığının altını çizen Brabec, "Genk, Beşiktaş'a karşı bizim nasıl oynamamız gerektiğini gösterdi. Neler yapmamız gerektiğini gösterdiler. Bizim için çok faydalı olabilir. Maçı izledik ve analizimizi yaptık." diye konuştu. Brabec, işler kötü giderken taraftarın Beşiktaşlı futbolculara tepki göstermesinin normal olduğuna işaret ederek, şu değerlendirmede bulundu: "Aynı olumsuz tepkilere, Sparta Prag ve Genk forması giydiğim dönemlerden ben de alışığım. Bu tepkiler bizim için olumsuz olabilir. Oyuncular bu tepkileri kırmak için ilk dakikalarda bize baskı uygulayıp gol bulmak isteyeceklerdir. Kötü seriyi kırmak için ilk dakikalarda skor üretip işleri kendi lehlerine çevirmek isteyeceklerdir. İlk hedefimiz, ilk dakikalardaki baskıyı kırıp istediğimizi elde etmek olacak."

    "TEMENNİM, PEPE'NİN MAÇA KADAR HAZIR OLMAMASI"

    Genk'in, Beşiktaş karşısında takım oyununu çok iyi sahaya yansıttığını dile getiren Brabec, "Genk maça çok iyi hazırlanmış. Biz de kompakt oynayabilirsek ve topu kaptığımızda hücuma hızlı çıkabilirsek onların yaptığını yapabiliriz." ifadelerini kullandı. Brabec, Rize'de bütün maçlarda forma giymenin mutluluğunu yaşadığını anlatarak, hedeflerinin bir an önce üst sıralara tırmanmak olduğunu belirtti. Beşiktaşlı Pepe ve Vida'nın çok üst düzey oyuncular olduğunu vurgulayan Brabec, "Pazartesi akşamı temennim Pepe'nin maça hazır olmamasıdır." ifadesini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Beşiktaş Genk Spor Haberler

    500

    Yorumlar (7)

    Hadiordan:

    nasıl oynayacaklarmışmış. . . rize kümeye

    2
    1
    yanıtYanıtla
    co hart:

    hayırdır ogilim bizbeşitaşız merak etmeyin tekrar toparlanıp bütünrenklilere o sahayı dar edeceğiz babanız beşiktaş. BAĞIRIN ULAN BABAMIZ BJK DİYE

    2
    1
    yanıtYanıtla
    GOL KRALI BENİM:

    Anlaşıldı dört dörtlük oynaycaklar. . :)

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Ontaş:

    Ezilmiş 8taş

    0
    1
    yanıtYanıtla
    BJK:

    Seni mi ezdi kuyruk acın var renkli

    yanıt4
    yanıt1
    GOL KRALI BENİM:

    dört dörtlük oynayacaklarmış. . . :)

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Muhittin:

    Fatmagüle dönecekler haberi yok .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title