Haberler

Rixos Hotels, Dubai’deki Palmiye Adası’na Otel Ve Rezidans Projesiyle Giriyor

Güncelleme:

Rixos Residences Palm Jumeriah Dubai Aralık 2011'de Açılıyor

Rixos Hotel, Dubai'ye rezidans ve otel projelerini kapsayan Rixos Residences Palm Jumeriah ile giriyor. Dünyanın 8. harikası olarak anılan Palmiye Adası'nın en prestijli bölgesinde yer alan Rixos Residences Palm Jumeriah Dubai, zincirin Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki halkası olarak Aralık 2011'de hizmet vermeye başlayacak.

10. yılını kutlayan Rixos Hotels'in 2011 yılına damgayı vuracak projesinin Rixos Residences Palm Jumeriah Dubai olacağına dikkat çeken Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, dünya markası olmanın yolunun Dubai'den geçtiğini vurguladı. Tamince, "Ortadoğu ülkeleri, Türk cumhuriyetleri gibi gelişen ülkelerdeki yatırım fırsatlarının değerlendirilmesi gerekiyor. Rixos markası olarak otel ve rezidans projelerine ağırlık vermekteyiz. Dubai'de Aralık 2011'de hayata geçireceğimiz Rixos Residences Palm Jumeriah ile bu iki segmentin birleştiriyor olacağız" dedi.

Rixos Residences Palm Jumeriah Dubai'nin otel bölümü 204 odadan oluşuyor. Şeyh Muhammed Al Makdum Sarayı ile Sofouh Caddesi'ne komşu olan projenin kapalı alanı arazinin sadece yüzde 30'nu kapsıyor. Geri kalan yüzde 70'ini bahçe ve sahil gezinti alanı olarak değerlendiriliyor. Çağdaş bir mimari yapıya sahip olan projede geleneksel dokunuşlarla tasarıma farklılık kazandırılıyor. Ana lobinin genişliği ve özel balkonlar Orta Doğu mimarisinde sık rastlanan iç avluları yansıtıyor.

112 dairenin bulunduğu projenin konut bölümünde ise 2-3 odalı konutların yanı sıra 4-5 yatak odalı bahçeli müstakil evler, yedinci katta bulunan ve binayı bahçeleriyle çeviren çatı katları gibi farklı seçenekler de sunuluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title