Haberler

Reyting Yarışının Kıran Kırana Yaşandığı Pazar Gecesinde Kazanan Survivor Oldu

Güncelleme:

Pazar gecesinde reyting yarışının galibi Survivor oldu. Çocuklar Duymasın 3. sırada yer alarak rakibi Jet Sosyete'yi geride bıraktı.

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor, pazar gecesinde reytinglerin galibi oldu. İkinci sırada FOX TV ekranlarında gösterilen Savaşçı yer aldı.

JET SOSYETE 9. SIRAYA KADAR DÜŞTÜ

Sitcom tarzındaki rakibi Jet Sosyete'yi geride bırakan Çocuklar Duymasın 3. sırada yer aldı. Jet Sosyete ise 9. sıraya kadar düştü.

İşte reyting sonuçları:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (18)

Jet yorum??:

Bence jet sosyete çok güzel ve izlenebilir özellikle Gülsenin oynadığı karakter müthiş anlatmaya gerek yok????

11
3
yanıtYanıtla
ünal özer:

dizi zaten zeka seviyesi düşük olanlara hitap ediyor demekki başarıya ulaşmış, muhtemelen IQ seviyen eksilerde. zaten dizi de o kesime hitap ediyor

yanıt0
yanıt1
zuhal:

bence jet sosyete çok güzeldi

10
2
yanıtYanıtla
raca:

üç beş kişininn evinde bulunan reyting ölçme cihazıyla birinci seçiliyor bence en güzel jet sosyete çocuklar duymasın iyice su koyvermeye başladı komedi dizisi entrika dizisine döndü

6
0
yanıtYanıtla
ünal özer:

çocukalr duymasın diye bir dizi var, mutaassıp kesimi aşağılayıp dalga geçen ki en son gördüğüm temzilikçinin nedime olması kıyafeti nikah müziği falan, jet sosyete tam rezillik bir kız var nişanlı zengin rolünde allahaşkına kim bu ağzını eğe eğe iğrenç bir rol ve kabiliyet sıfır, harbiden rolü sahiplenmiş, iğrenç ötesi, surviver a gelince millet vatan bayrak derdinde ordakiler para şov soytarılık derdinde parayı kazanan acun, rezil olanlar ordaki soytarılar

4
1
yanıtYanıtla
ebru:

çocuklar duymasının yoruma bilke gerek yok aslında. vasatın altında bir senaryo. gündemden yararlanıp yapılan yalakalı yada mesaj vermeli falan birşeyler yapmaya çalışıyorlar bazen ifrit oluyorum. babaannem seyredıyor açmak zorunda kalıyoruz. birol güven ne yapımcı nede senarist benım gozumde. bir aralar akasya duragıyla dalga gecılıyordu. cocuklar mı yazıyor senaryoyu dıye hah işte ayn ı o birol güven dizileri.

4
1
yanıtYanıtla
yorrumcu:

En saçma sapan ve gereksiz karakter gündüz defolup gitse daha bir anlamlı olur bu jet sosyete

2
3
yanıtYanıtla
İRONİK:

ben de ilayda diye birine sinir oluyorum. konuşma tarzı o kadar itici ki atlıyorum onun sahneleri. gülse birsel her karakteri gıcık da olsa izleyenlere sevdirir ama bu karakteri canlandıran hiç sempatik değil. oyuncu da değil galiba yoksa böyle komedi dizisinde bu hiç iyi gitmedi.

yanıt0
yanıt0
cabbar:

adam akıllı bişey kalmadı bee

5
0
yanıtYanıtla
bilge:

trt deki aslan ailem dizisi kesinlikle bahsi geçen programlardan kaliteli ve seviyeli . .

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title