Haberler

Reyhanlı'da Taksici-minibüsçü Kavgası: 6 Yaralı

Hatay'ın Reyhanlı İlçesinde, Taksici ve Minibüsçüler Arasında Çıkan Taşlı Sopalı Kavgada 6 Kişi Yaralandı.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, taksici ve minibüsçüler arasında çıkan taşlı sopalı kavgada 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Reyhanlı-Antakya arasında yolcu taşımacılığı yapan 55 No'lu Otomobil Kooperatifi ile 49 No'lu Minibüsçüler Kooperatifi çalışanları arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Taşlı sopalı kavgada Talat Y., İhsan Ş., Abdulselam Y., Ahmet Ş., Mehmet K. ve Erdoğan Ş. yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan Talat Y., İhsan Ş., Abdulselam Y. ve Ahmet Ş., Antakya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kavgaya müdahale eden polis, tarafları ayırmak için havaya uyarı

ateşi açtı. Olayın büyümesi üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan takviye ekip gönderildi. Taraflar polis ve jandarmanın kontrolü altında garajlarda bekletilirken, kavga sırasında atılan taşlardan çok sayıda araç da hasar gördü.

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ile İlçe Emniyet Müdürü Aydın Yıldız, olay yerine gelerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Gerginliğin sürdüğü ilçede olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(MAD-MT-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title