Haberler

    Resident Evil 2 Seslendirmeni Paul Haddad Hayatını Kaybetti

    Orijinal Resident Evil 2 oyunundaki Leon Scott Kennedy'yi seslendiren Paul Haddad, hayatını kaybetti.

    Orijinal Resident Evil 2 oyunundaki Leon Scott Kennedy'yi seslendiren Paul Haddad, hayatını kaybetti.

    Resident Evil 2 seslendirmeni Paul Haddad, 56 yaşında hayatını kaybetti

    Haddad'ın elli altı yaşında hayatını kaybetmesiyle ilgili ilk raporlar Reddit ve sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Daha sonradan Cleaner karakterini canlandırdığı Daymare: 1998 oyununun geliştiricisi Invader Studios, Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

    Paylaşımda şu cümlelere yer verildi:

    "Sevgili arkadaşımız ve RE topluluğu arasında bir simge olan Paul Haddad, yakın bir zaman önce vefat etti. Tanışma ve böylesi muazzam bir adamla ve harika bir profesyonel ile çalışma şansı yakaladığımız için gerçekten onur duyuyoruz.

    Huzur içinde yat Paul... Sonsuza kadar kalplerimizde yaşayacaksın."

    Paul Haddad, our dear friend and an icon among the RE community, has passed away recently. We've been truly honored to have the chance to meet and work with such a great man and a brilliant professional that He was.

    Rest in Peace Paul... You will live forever in our hearts. pic.twitter.com/o6gkMqX7SI

    — Invader Studios(tm) (@InvaderDevs) April 17, 2020

    Paul Haddad üç yıldır gırtlak kanseriyle savaşıyordu. Yakın bir zaman önce de OCD (Obsesif Kompulsif Bozukluk) ile mücadelesi hakkında uzun bir bilgilendirme yazısı paylaşmıştı. Bu yazısında, bozukluğunu yavaşlatmak için girdiği ameliyat sonrasındaki sağlık krizinden de detaylıca bahsetmişti.

    Paul Haddad, orijinal Resident Evil 2 oyunundaki Leon Scott Kennedy ve Daymare: 1998 oyunundaki Cleaner karakterinin dışında, Uncle Arthur (Babar), The Wolfman (Monster Force), Willy (Free Willy dizisi) ve Quicksilver (X-Men animasyon serisi) seslendirmeleriyle de tanınmakta.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Scott Kennedy Twitter Leon Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title