Haberler

Ramazan Bayramı'nda Ulaşım Yüzde 50 İndirimli

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Ramazan Bayramında toplu taşımanın yüzde 50 indirimli olarak yapılmasına karar verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Ramazan Bayramı süresince toplu taşımanın yüzde 50 indirimli olarak yapılmasına karar verdi. İBB, Ramazan Bayramı'nın sorunsuz geçmesi için bir dizi tedbir de aldı.

İBB ÖNLEMLERİNİ ALDI

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Ramazan Bayramı süresince İETT otobüsleri, metrobüs, metro, tramvay, füniküler, şehir hatları vapurları ile İstanbul Otobüs A.Ş. ve özel halk otobüslerinde yüzde 50 indirimli olarak seyahat edilmesine karar verdi. Buna göre vatandaşlar 3 gün sürecek bayramda toplu ulaşımdan yüzde 50 indirimli faydalanacak. İBB ayrıca Ramazan Bayramı için bir dizi önlemler de aldı. İBB tarafından yapılan yazılı açıklamada, İETT, Ulaşım AŞ, İSKİ, itfaiye, zabıta başta olmak üzere Belediye'ye bağlı tüm kurumların tam zamanlı olarak vatandaşın hizmetinde olduğu belirtildi.

OTOBÜS SAYISI ARTIRILACAK

Açıklamada, "İETT; arefe ve bayram günlerinde artacak yolcu yoğunluğuna paralel olarak otobüs sefer sayısını artıracak ve hizmetlerin aksamaması, normal ve ek seferlerin düzenli olarak yapılması için gereken bütün tedbirleri alacak. Vatandaşlarımız İETT ile ilgili sorunlarını 444 1871 nolu telefona iletebilecekler. ULAŞIM A.Ş; bayram tatili süresince tam kadro ve tam filo hizmet verecek. Bayramın üç günü boyunca metro, hafif metro ve tramvay seferleri, öğleden önce seyrek, öğleden sonraları ise sıklaştırılarak gerçekleşecek. Vatandaşlar, her türlü sorun ve şikayetlerini ULAŞIM A.Ş.'nin 444 00 88 nolu telefonuna ve www.istanbul-ulasim.com.tr adresine iletebilecek. İSKİ; tüm İstanbul'da tam kapasiteyle su verecek. Olabilecek su arızası ve kanal tıkanmasıyla ilgili tedbirleri arttıracak olan İSKİ, nöbetçi ekip sayısını da artıracak. İstanbul genelinde su ve kanal tıkanmaları için Alo 185 ve 321 00 00 numaralı telefonlara müracaat edilebilecek. İtfaiye ekipleri her zaman olduğu gibi 24 saat görev başında olacak" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca Sağlık Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerinin de bayram sürecince denetimlerine devam edeceği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı İstanbul Politika Güncel Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title