Haberler

Prostat ve Felçli Adam, Üzerine Çamaşır Suyu Döken Kişiden Şikayetçi Oldu

Güncelleme:

Trabzon'da prostat hastası ve felçli emekli kaptan, kullandığı belediye tuvaletinde az para verdiği gerekçesiyle tuvalet çalışanının üzerine çamaşır suyu döktüğünü belirterek personeli CİMER'e şikayet etti.

Trabzon'da 75 yaşındaki emekli kaptan Yusuf Ç., kullandığı belediye tuvaletinde az para verdiği gerekçesiyle çalışanın üzerine çamaşır suyu dökerek pantolonunu lekelediğini belirterek Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) şikayetçi oldu. Trabzon Büyükşehir Belediyesi tuvalet çalışanı hakkında soruşturma başlattı.

PROSTAT HASTASI VE FELÇLİ

75 yaşındaki Yusuf Ç., kaptan olarak görev yaptığı Deniz Yolları'ndan emekli olduktan sonra Trabzon'a yerleşti. Yaşlı adam gününün büyük bir bölümünü Atatürk Alanı'ndaki parkta arkadaşlarıyla buluşarak geçirmeye başladı. Gün boyu parkta arkadaşlarıyla sohbet eden prostat hastası ve felçli olan Yusuf Ç., sık sık parktaki belediye tuvaletini kullandı. Her akşam eve döndüğünde aile üyeleri pantolonlarının arkasında büyük beyaz lekeler olduğunu gördü.

ÇALIŞANI İZLEMEYE ALDI

Pantolonundaki lekelerin çamaşır suyu olduğunu anlayan Yusuf Ç., 16 Ağustos 2018'de gittiği tuvalette çalışanı izlemeye aldı. Yusuf Ç., tuvaletten çıkarken, çalışanın arkasından pantolonuna çamaşır suyu döktüğünü görünce şok yaşadı. Yusuf Ç., çalışanı CİMER ve BİMER ile ilgili yerlere şikayet edip cezalandırılmasını istedi.

"5 KEZ GİDİP 1 KEZ ÖDEME YAPIYORUM"

Yusuf Ç., 17 Ağustos 2018'de CİMER ve BİMER'e yaptığı başvurusunda "Prostat hastası ve felçli olmam nedeniyle tuvalete her defasında para vermiyorum. 5 kez gidersem, 1 kez veriyorum. Aile üyelerim pantolonlarımın lekelendiğini söyledi. Son gittiğimde tuvalet çalışanının arkamdan çamaşır suyu attığını fark ettim. Felçli olduğum için döktüğü çamaşır suyunu hissetmiyordum" dedi. Şikayet üzerine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın tuvalet çalışanı hakkında soruşturma açtığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi Trabzon 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (10)

Mehmet oğlu ibrahim tekin:

Konyaya 4 yıl dır iş icabı gidiyorum hic bir yerde tuvalet ücreti talep edilmiyor konya belediyesini tebrik etiyorum

9
0
yanıtYanıtla
Tarik66:

Allah seni daha beter eder insaAllah insanliktan nasib almamis ahlaksiz insan belediye tuvaleti diyorsunuz neden para talep ediliyorya bu konuyla devletimiz bir el atarsa iyi olur cogu yerde bu isin cigirini cikarmislar ozellikle karadeniz 1. 50 2 teleye tuvalete gidiyorsun gittiyin ger ise pislik icnde

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ne olacak adamı mı asacaklar cezamı verecekler bu ülkede yapanın yanına kay kalır anlayışında adalet sistemimiz

3
0
yanıtYanıtla
ARTIS:

ADAMADA IYILIK YARAMIYOR TUVALETCI DAYININ PANTOLONUNU KAMUFILAJ YAPMAYA CALISMIS BEDAVA MODA KAMU FILAS DAYIDA BIR DURUP ADAM RAHAT CALISAMAMISKI AVCI BAISINDE KAMO BIRSURU PARA BEDAVA DIZAYNIRCI BULMUS BULANI

0
2
yanıtYanıtla
Hakan:

Sen adam diyemi geziyorsun Sokaklarda ?

yanıt2
yanıt0
YALAMA:

aRTİS ARTİS GEİYORDUR

yanıt0
yanıt0
nur:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınolacagu bu diye adini vermeyen korkak ne yani evde hapisim olacak adam yilarca salismis tabiki gezip tozacak ceni ne isterse onu yapacak beyiniziz

1
0
yanıtYanıtla
Emekli48:

Adam almış ihaleyle tuvaleti oturmuş kulubesine akşama kadar para almaktan başka yaptıgı iş yok. Haa..Birde çamaşır suyu atmayı eklemiş görevine. Temizlik hiç yok. Belediye temizliğe dikkat etmeyenlerin ihalesini iptal etmesi lâzim.

1
0
yanıtYanıtla
Thranduil:

Koskoca belediye tuvalete para almadan yapamıyor mu ? Bu ülkede her şey ama her şey para ile olmak zorunda mı arkadaş onu merak ediyorum!

1
0
yanıtYanıtla
Prrod:

Eskişehir otogarında bedava.

yanıt3
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title