Haberler

'Yanlış Söylemler Gerginlik Yaratıyor'

DTP Genel Başkanı Türk, Yanlış Fatura ve Söylemlerin, Toplumda Gerginlik Yarattığını ve Umutları Azalttığını İfade Etti.

DTP Genel Başkanı Ahmet Türk, yanlış fatura ve söylemlerin, toplumda gerginlik yarattığını ve vatandaşların umutlarını azalttığını ifade etti.

Türk, TBMM Genel Kurulundaki demokratik açılım görüşmelerine ilişkin değerlendirmesinin sorulması üzerine, ortada somut bir şeyin olmadığını, projeler, yapılanlar ortaya çıktıkta, bu süreçle ilgili daha doğru yorumlar yapılabileceğini söyledi.

Ancak umutlarının kırılmayacağını, bir inancı, görmek istedikleri bir süreci gerçekleştirmek için çaba harcadıklarını kaydeden Türk, ''İnancımız olmasaydı, bu konuda tartışmazdık'' dedi.

Türk, yanlış faturalar, yanlış söylemlerin, toplumda hem gerginlik yarattığını hem de vatandaşların umutlarını azalttığını kaydederek, bunun için hassas yaklaşmak, süreci iyi kavramak, derinlikli bakmak gerektiğini vurguladı.

Kaynak: AA / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title