Haberler

Serkan Işık, Osmangazi'ye Aday Adayı Oldu

Serkan Işık, Osmangazi'ye aday adayı oldu Osmangazi Belediye Başkan aday adayı Serkan Işık: "Vatandaşı ayağına getiren değil, hizmeti vatandaşın ayağına götüren belediyecilik anlayışını olgunlaştıracağız" "Şeffaf ve sorgulanabilir belediyecilik anlayışını e-belediyecilik sistemiyle...

Serkan Işık, Osmangazi'ye aday adayı oldu

Osmangazi Belediye Başkan aday adayı Serkan Işık: "Vatandaşı ayağına getiren değil, hizmeti vatandaşın ayağına götüren belediyecilik anlayışını olgunlaştıracağız"

"Şeffaf ve sorgulanabilir belediyecilik anlayışını e-belediyecilik sistemiyle vatandaşımıza sunacağız"

BURSA - Yerel yönetimlerde 17 yıllık tecrübe sahibi olan Serkan Işık, Osmangazi Belediye Başkanlığı için aday adaylık dosyasını törenle İlçe Başkanı Ufuk Cömez'e teslim etti. Yapı denetim firması sahibi olan Serkan Işık, "Vatandaşı ayağına getiren değil, hizmeti vatandaşın ayağına götüren belediyecilik anlayışını olgunlaştıracağız" dedi. .

Adalet ve Kalkınma Partisi adına Osmangazi Belediye Başkanlığı için aday adayı başvuru dosyasını, kalabalık bir heyetle AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez'e teslim eden Serkan Işık, kurulduğu günden bugüne AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yürümekten dolayı onur ve kıvanç duyduğunu dile getirdi.

'Ben değil biz' diyen gönül belediyeciliği anlayışıyla Osmangazi Belediye Başkanlığı görevine talip olduğunu belirten Işık, "Bursa'nın en güçlü ve Türkiye'nin en büyük ilçelerinden birisi olan Osmangazi ilçesinde ak belediyeciliğin mimari yeterliliğini arttırmak için buradayız. Alt yapı ve üst yapıda dünden bugüne yapılan yatırımların üzerine artı değerler katabilmek ve her şeyden öncesi daha fazla hizmet sunabilen gönül belediyeciliği için buradayız. Vatandaşı ayağına getiren değil, hizmeti vatandaşın ayağına götüren belediyecilik anlayışını olgunlaştıracağız. Sivil toplum kuruluşlarımızın yıllardır belediyelerimizden talep ettikleri ve vatandaşa direkt hizmet sunabilecekleri ve kent ile buluşabilecekleri STK hizmet alanını görev süremizde hayata geçireceğiz. Genç Osmangazi projemiz ile birlikte Osmangazi Gençlik Kulübünü fiziki olarak tesis edeceğiz. Nenehatun şifa merkezi ile kaplıca turizmini kadın ve çocuklara yönelik şifahane olarak hizmete sunmak üzere projelendireceğiz. Osmangazi Belediyesi bünyesinde hali hazırda imar planında yerleşik düzende bulunan çocuk parklarını görev süremiz içerisinde hizmete sunarak çocuklarımızı yeşil ve yaşam ile buluşturacağız. Genç, dinamik ve yine tecrübeli Ak Parti'nin tüm bireyleri ile ortak akıl düsturu ve gönül birlikteliği çerçevesinde aday adaylığı sürecinde buluşmalarımızı gerçekleştireceğiz" dedi.

Osmangazi'nin Bursa'nın kalbi olduğunu bilen biri olarak: kent anlayışına dönük çalışmalara başlayacaklarını belirten Işık, "Ak belediyecilik mottosu ile şeffaf ve sorgulanabilir belediyecilik anlayışını e-belediyecilik sistemiyle vatandaşlarımızla buluşturacağız. 'Osmangazi'ye ışık olacağız' sloganı ile hayata geçirmeyi planladığımız engelsiz yaşamlar projelerimiz sayesinde STK'lara yönelik yerleşke projemizi olgunlaştıracağız. Aday adayı olmamız hususunda şahsımı ve ailemi cesaretlendiren, herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İlçe Başkanı Ufuk Cömez ise, "Hedefimiz Ak belediyeciliğin devamını sağlamak. Dün olduğu gibi bugün olduğu gibi yarın da Osmangazi'de AK Parti bayrağı dalgalanmaya devam edecek. Sadece bugünün insanlarına değil, gelecek nesiller için de var. Bu yükün de üstesinden geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Serkan Işık kimdir?

1978 Balıkesir doğumlu olan Serkan Işık, evli ve 2 çocuk babasıdır. Balıkesir Üniversitesi İnşaat Bölümü mezunu olan Işık, bir dönem Balıkesir Savaştepe Belediyesi'nde İmar Müdürü olarak görev aldı. 17 yıllık yerel yönetim, imar ve belediyecilik tecrübesiyle 2018 yılında Ak Parti Bursa 1'nci Bölge Milletvekili aday adayı oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Osmangazi Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title