Haberler

Sancaktepe Akıllı Şehirlerin Merkezi Olacak

Sancaktepe Belediyesi Bilgi Evleri tarafından 8'incisi düzenlenen 'Gönülden Gönüllere Şiir Dinletisi' yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Sancaktepe Belediyesi Bilgi Evleri tarafından 8'incisi düzenlenen 'Gönülden Gönüllere Şiir Dinletisi' yoğun katılımla gerçekleştirildi. AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü, Sancaktepe'nin internet altyapısında büyük gelişmeler olacağını söyleyerek, "Sancaktepe akıllı şehirlerin merkezi olacak" dedi.

Sancaktepe Belediyesi Bilgi Evleri tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen 'Gönülden Gönüllere Şiir Dinletisi' programı her sene olduğu gibi bu sene de büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Bilgi Evi öğrencileri tarafından okunan şiirlerin konusu ise 'Sözden Saza Bestelenmiş Şiirler' oldu. Kadir Topbaş Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Sancaktepeli öğrenciler ve aileleri katıldı.

Öğrenciler okudukları birbirinden güzel şiirlerle kulakların pasını sildi. Dinletiye AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü de katıldı. Şiir okumayı çok sevdiğini belirten Döğücü, salondakilere kendi ağzından da bir şiir okudu. Büyük alkış alan Şeyma Döğücü, gençlere teşekkür ederek müjdeli haberler verdi.

"Nasıl ki İstanbul Türkiye'nin özetiyse, Sancaktepe'de İstanbul'un bir özeti"

Sancaktepe'de gönülleri fethetmeye geldiklerini dile getiren AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Döğücü, "Biz Sancaktepe'de hizmete talip olduk. Gönülleri hizmetle fethetmeye geliyoruz. Sancaktepe'nin herkesin ailecek yaşayabileceği bir ilçe olması için çalışacağız. Çünkü ilçemizin yapısı buna çok uygun. Yeni gelişiyoruz. 10 yıllık bir ilçeyiz. Nasıl ki İstanbul Türkiye'nin özetiyse, Sancaktepe'de İstanbul'un bir özeti. Her kesimden, her memleketten buraya gelip yaşayan kardeşlerimiz var" dedi.

"Bilişim teknolojisinin üssü"

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın Sancaktepe'de bilişimle ilgili önemli projeleri olduğunu belirten Döğücü, "2009'dan 2019'a kadar burayla alakalı hizmetler süper bir şekilde devam etmiş. Bizim bilgi evlerimiz, eğitim sistemimiz olduğu gibi üstüne artarak yenilerini ekleyeceğiz. İlçemizin internet ağında çok büyük gelişmeler olacak. Binali Başkanımızın ilçemiz için 'bilişim teknolojisinin üssü olması' şeklinde bir projesi var. Sancaktepe akıllı şehirlerin merkezi olacak" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Bilgi Evleri Sancaktepe İstanbul Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title