Haberler

Şaban Sevinç'in Nedim Şener'e "Sana gazetecilik öğretiyorum" çıkışı canlı yayını karıştırdı: O sözleri sana yediririm

Güncelleme:

Gazeteciler Nedim Şener ve Şaban Sevinç arasında başlayan İmralı polemiği, canlı yayında gerginliğe neden oldu. Sevinç'in ismini vermek istemeyen bir AK Partili yetkilinin, İmralı ile iş birliği yapıldığı yönünde demeç verdiğini söylemesine, Nedim Şener "Kaynaksız gazetecilik olmaz" diye karşı çıktı. Sevinç ise yapılanın doğru olduğunu savunarak Şener'e "Sana gazetecilik öğretiyorum" dedi. Bu sözlere sinirlenen Nedim Şener ise, "O sözleri sana yediririm, haddini aşma" diye konuştu.

Haber Global ekranlarında gazetecilerin politika konusunda görüşlerini belirttikleri programda, Nedim Şener ve Şaban Sevinç arasında kaynak tartışması yaşandı. Sevinç'in "Sana gazetecilik öğretiyorum" sözlerine sinirlenen Nedim Şener, "O sözleri sana yediririm, haddini aşma" diye karşılık verdi.

ERDOĞAN'IN SÖZLERİNİ ELE ALDILAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin son grup toplantısında, terör örgütü elebaşı ile eski HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş arasındaki güç mücadelesine atıf yapmıştı. Söz konusu gelişmeyi gazeteci Nedim Şener ve meslektaşı Şaban Sevinç, canlı yayında değerlendirdi.

İSİMSİZ AK PARTİLİ'NİN AÇIKLAMALARI

Sevinç, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Öcalan üzerinden Erdoğan'ı hedef alan açıklamalarını ve ismi verilmeyen bir AK Partilinin Alman medya kuruluşu DW'ye yaptığı açıklamalar üzerinden iktidarın İmralı ile iş birliği yaptığını öne sürdü.

SEVİNÇ'İN İDDİALARINA GÜLDÜLER

Şener ile birlikte diğer konuklar Sevinç'in iddialarını gülünç buldu. PKK ile kimin iş birliği yaptığının açık olduğunu vurgulayan Şener, isimsiz bir haberin kaynak alınamayacağını DW'nin geçmişte iktidar aleyhine yaptığı haberler üzerinden örnekleyerek, "Bu operasyonel gazetecilik" dedi.

STÜDYO BİR ANDA GERİLDİ

Bu sözlere tepki gösteren Sevinç, Şener'in gazetecilik bilmediğini öne sürünce stüdyo karıştı. Sevinç, "Nedim Şener haber nasıl yazılır? Kaynağı belirtilmeyen haber nasıl yazılır?" diye sorunca Şener, "Böyle bir haber yazılmaz" dedi. Sevinç, inatla haberin yazılacağını vurgulayınca Şener, "Ben de CHP'li bir kaynak diye yazarım o zaman" ifadelerini kullandı. Sevinç'in "Sana gazetecilik öğretiyorum" sözlerine kızan Şener, "O sözleri sana yediririm. Haddini aşma" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Şaban Sevinç Nedim Şener Politika Güncel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Pınar Karşıyaka Play Off Serisi kaç kaç, kim önde? GS Basketbol hangi kanalda? Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500

Yorumlar (18)

POLAT :

Şaban diyor ki ben sallar sallar dururum, kaynağı hiç önemli değil. Bunların senelerdir yaptığı hazetecilik bu işte.

127
71
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Yine CHP yalanları ya kardeşim kaynaksız haber olmaz doğru diyor

120
63
yanıtYanıtla
Emin Alıç:

Hangi gazeteci kaynağını açıklıyor. Doğrucu Davut

yanıt23
yanıt35
gülay kaya:

Çok güldüm Şaban sevinç Nedim Şenerin ayakkabısının tozu olamaz şabanı hangi kanalda görsem hemen değiştiriyorum. Nedim Şener mesleğinin erbabı ciddi hiç bir köşe yazısını kaçırmayan biriyim.

80
100
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Şaban tamam da bu Nedim Şener'i iyi tanımamışsınız sanki

yanıt23
yanıt22
HALİS ER:

Nedim haklı

96
52
yanıtYanıtla
Ulaş Carbuga:

Nedim de gazeteci diye geziyor ya

72
69
yanıtYanıtla
Poyraz Karayel:

şaban bence teneke hiç bir yorumunu benmiyom dinleyince adeta yoruluyorum

76
55
yanıtYanıtla
burakk:

Şabanı gördüğüm yerde yolumu değiştiririm.

69
47
yanıtYanıtla
OKUR:

SOL FRAKANSLI GAZETEÇILERİN YAPTIĞI HEP AYNI TAKTİK, BİR İFTİRA HABERİ ORTAYA ATIYORLAR KAYNAĞINI SORUNCADA AÇIKLAYAMAM GİZLİ DİYİP İŞİ ÇAMURA BAĞLIYORLAR

76
30
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title