Haberler

Sakarya'da düzensiz göçmen operasyonu: 15 göçmen yakalandı, 5 şüpheli tutuklandı

Güncelleme:

Sakarya'nın Hendek ilçesinde Adana'dan İstanbul'a gitmek için bekleyen 15 düzensiz göçmen jandarma tarafından yakalandı. Operasyonda 8 organizatörden 5'i tutuklandı.

Sakarya'nın Hendek ilçesinde Adana'dan geldikleri ve İstanbul'a gitmek için bekledikleri belirlenen 15 düzensiz göçmen jandarma ekiplerince yakalandı. Organizatör olduğu tespit edilen 8 şüpheliden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin göçmen kaçakçılığına yönelik çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede Hendek ilçesinde Adana'dan Sakarya'ya buradan da İstanbul'a götürülecekleri tespit edilen 15 düzensiz göçmenle 8 organizatör yakalandı. Yapılan çalışmalar çerçevesinde 15 düzensiz göçmen sınır dışı edilmek üzere Kocaeli İl Göç İdaresi'ne teslim edildi. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan organizatörlerden 5'i de tutuklanarak cezaevine gönderildi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İstanbul Jandarma Sakarya Hendek Göçmen Adana Adana Ceza İstanbul Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title