Haberler

Özdağ, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılarını Tanıttı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılarını tanıttı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılarını tanıttı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanına yönelik 'narsist' açıklamasını değerlendiren Özdağ, "Önce kendisine bakacak Sayın Kılıçdaroğlu, sonra başkasına laf söyleyecek. Sayın Cumhurbaşkanı milletine aşık, aynı zamanda millette kendisine 12 seçimdir oy veriyor" dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlediği toplantı ile Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılarını tanıtarak, başkanlık çalışmalarını anlattı. Özdağ, göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları önemli görevlerden birincisinin Güneydoğu'daki terör nedeni ile mağdur olan vatandaşlara yaptıkları yardımlar olduğunu söyledi. Şuana kadar Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne 112 yardım TIR'ı gönderdiklerini belirten Özdağ, "İçerisinde battaniye, havlu, kuru bakliyat, çocuk mamalarının, çocuk bezlerinin olduğu TIR'lar gönderdik. Bizler iyi günde kötü günde beraber olma noktasında bu topraklarda birlikte yaşama iradesini oluşturuyoruz. Bin yıldır bu coğrafyadayız. Bayırbucak Türkmenleri'ne yapılan yardımlar noktasında gösterilen hassasiyet aynı şekilde PKK terör örgütünün yapmış olduğu zulümlerden evlerinden, yurtlarından kaçan insanlara karşı Türkiye'nin her yerinden Türk, Kürt, Arap demeden hepimiz yardımcı olmaya çalıştık" diye konuştu.

Özdağ, devlet olarak bölgeye yiyecek ve kira yardımları da yaptıklarını ifade ederek, bölgeye konut edindirme kapsamında TOKİ ile çalışma içerisinde olduklarını aktardı.

Türk siyasi hareketinin en başarılı partisinin AK Parti olduğunu söyleyen Özdağ, "11 seçim kazandı ve büyük başarı bu. Bütün rekorlar bizde ama bir rekor bizde değil. Menderes'in yüzde 54 oy alması, Menderes'e aitti. Biz nasıl olur da yüzde 54 oyu 2019 seçimlerinde yakalarız ve aşarız diye düşünüyoruz. O nedenle iletişim uzmanlarına, iletişim fakültesi dekanlarına ihtiyacımız var dedik ve çalıştay yapacağız" şeklinde konuştu.

"GÜNEYDOĞU ANADOLU'DAKİ 23 VİLAYETİ BİR AY İÇERİSİNDE TAMAMLAYACAĞIZ"

Özdağ, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki STK'lar ile görüşeceklerini belirterek şunları kaydetti:

"Güneydoğu Anadolu'daki 23 vilayeti bir ay içerisinde tamamlayacağız. Genel başkan yardımcısı olarak ve benim yardımcılarım ile beraber 23 vilayetin bütün STK'larını bir araya getirerek STK'ların problemlerini, beklentilerini ve çözüm önerilerini alacağız. Rapor halinde o şehrin problemlerini, STK'ların problemlerini ve aynı zamanda terör ve PKK ile ilgili düşüncelerini, anayasa ve başkanlık sistemi ile ilgili düşüncelerini almayı düşünüyoruz. Şuana kadar birkaç vilayette STK'ları topladık ve üç soruyu sorduk. 'Biz Sivil Toplum Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı'yız, AK Parti'yiz. Terör ile ilgili mücadelemizi nasıl görüyorsunuz? Teröristler ve bölücülük ile ilgili nasıl bir mücadele vermeliyiz ki Türkiye bu beladan kurtulsun? Anayasa değişikliği ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Başkanlık sistemi ile ilgili düşünceleriniz nelerdir? Şehrinizin ve derneğinizin problemleri ve beklentileri nelerdir? Çözüm önerileriniz nelerdir?' diyerek bu raporları da getiriyoruz, MYK üyelerimize ve Başbakanımıza takdim ediyoruz."

Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik 'narsist' açıklamasını değerlendiren Özdağ, "Önce kendisine bakacak Sayın Kılıçdaroğlu, sonra başkasına laf söyleyecek. Narsist kelimesini kullanan kişiye bakmak lazım. Bir kere Sayın Cumhurbaşkanı milletine aşık, aynı zamanda millette kendisine 12 seçimdir oy veriyor. O milletine aşık, milleti ona sevdalı. Ama Kılıçdaroğlu'na baktığımız zaman nasıl genel başkan olduğu bile şüpheli olan bir şahsiyetin 7 tane seçim kaybetmiş, sadece kazandığı kendi kongreleri, o da zayıf adaylara karşı" dedi.

ÖZDAĞ SİVİL TOPLUM VE HALKLA İLİŞKİLER BAŞKAN YARDIMCILARINI TANITTI

Özdağ, daha sonra Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılarını tanıttı. Özdağ şunları söyledi:

"Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi'nde İsrafil Kışla, Akdeniz Bölgesi'nde Gökçen Özdoğan Enç, Batı Karadeniz'de Burhanettin Uysal, Güney Marmara'da Ravza Kavakçı Kan, Trakya'da Ayşe Doğan, Doğu Anadolu Bölgesi'nde Betül Keskin, İç Anadolu Bölgesi'nde Mustafa Kabakçı, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde Ekrem Çelebi, Ege Bölgesi'nde Rifat Sait, İç Anadolu'nun doğu kısımlarında Nevzat Yanmaz, Türkiye Alevi ve Bektaşi Dernekleri ile Yurt Dışı Alevi ve Bektaşi Dernekleri'nden Yalçın Özdemir sorumludur." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Selçuk Özdağ AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title