Haberler

MHP Milletvekili Sert ile AK Parti Seçmeni Arasında İlginç Diyalog

Adıyaman'da AK Parti seçmeniyle ilginç bir diyaloğa giren MHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Sert, "Zillet ittifakını 31 Mart günü sandığa gömeceğiz" dedi.

Adıyaman'da AK Parti seçmeniyle ilginç bir diyaloğa giren MHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Sert, "Zillet ittifakını 31 Mart günü sandığa gömeceğiz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Mehmet Sert, MHP Adıyaman Belediye Başkan Adayı Rıfat Erdem'e destek için Adıyaman'da esnafı ziyaret etti. İl Başkanı Hüseyin Özgün ve Belediye Başkan Adayı Rıfat Erdem ve partililer ile birlikte esnafı ziyaret ederek MHP'ye destek isteyen Gaziantep Milletvekili Mehmet Sert ile vatandaşlar arasında samimi konuşmalar geçti. El arabası üzerinde meyve sebze satışı yapan bir kişi ile MHP milletvekili arasında ilginç bir diyalog yaşandı. MHP'ye oy isteyen Milletvekili Mehmet Sert'e, "Ben oyumu AK Parti'ye vereceğim" diyen vatandaş arasında oy pazarlığı yaşandı. "Bu sefer bize oy ver" diyen MHP Milletvekili Mehmet Sert'e 3 oyu olduğunu söyleyen vatandaş "Ben oyumu Tayyip Babaya vereceğim" dedi.

MHP Milletvekili Sert, Cumhur İttifakı olduğunu belirterek, "Üç oyun 2'sini bize, 1'ini AK Parti'ye ver" diyerek elini tuttuğu vatandaştan oy sözü aldıktan sonra bıraktı.

Adıyaman Ulu Cami yakınlarındaki esnafı gezen Sert, "Beka için milli karar, cumhur için istikrar" diyerek yollara düştüklerini belirtti. Mehmet Sert, "Milliyetçi Hareket Partisinin üretken belediyecilik anlayışını, halka hizmetin Hakka hizmet olduğu belediyecilik anlayışı, belediyenin garip gurebanın, fakir fukaranın elinden tutacağı, gönüllere gireceği bir alan olduğunu, bu hizmeti yapabileceğine inanıyor ve güveniyoruz. Bu nedenle Adıyamanlı hemşehrilerimizden başkanımıza destek istiyoruz. Memleketimizin beka sorunu yaşadığı bu günlerde Adıyaman'da Cumhur İttifakı çerçevesinde, MHP'nin adayı Rıfat Erdem inşallah başarılı olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye'de şer odaklarının bir araya geldiği, adına 'zillet ittifakı' dediğimiz ittifakı 31 Mart günü sandığa gömecektir" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milletvekili Mehmet Sert Adıyaman MHP Politika Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title