Haberler

Komisyonda 'Sen Adam Mısın' Tartışması

Güncelleme:

TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda CHP'li vekille, AK Partili vekil arasında 'sen adam mısın', "sen papağan mısın" şeklinde sözlü tartışma yaşandı.

TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bütçesinin görüşmelerinde CHP İstanbul Milletvekili Müslim Sarı, AK Parti İstanbul Milletvekili Fatih Şahin'e 'Sen papağan mısın', Şahin de Sarı'ya 'Sen adam mısın' diye seslenince komisyon bir anda karıştı. Sarı, AK Parti sıralarına yönelince araya diğer milletvekilleri girdi.

YÜZÜNÜ KÖMÜR KARASINA BOYADI

Komisyonda, CHP İzmir Milletvekili Musa Çam ise, yüzünü kömür karasına boyadı, boynuna da madenci bareti takarak geldi ve duvara da hayatını kaybeden madencilerin isimlerinin yazılı olduğu döviz astı.

SOMA'DA ÖLENLERİN LİSTESİNİ ASTI

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Milli Savunma Bakanlığı'nın bütçesi görüşmelerinin ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerine geçildi. Komisyonda, salona girmeden önce başına baret takan ve yüzünü boyayan CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, duvara da Soma'da ölen ve Ermenek'te mahsur kalan işçilerin listesini astı. Bu duruma AK Partili bazı milletvekilleri tepki gösterdi.

"SEN PAPAĞAN MISIN", "SEN ADAM MISIN" TARTIŞMASI

Ardından da AK Partili milletvekilleri, önceki komisyonda Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'a yönelik "Bakan kıvırıyor. Bedelli yok demeye dili varmıyor. Topu başbakana attı. Bu şartlarla başbakan karar verecek diyor." Twiti atan CHP İstanbul Milletvekili Müslim Sarı'yı eleştirdiler. Bu Twit nedeniyle AK Partili milletvekilleri ile CHP'li milletvekilleri arasında sözlü tartışma yaşandı. Bu sırada CHP İstanbul Milletvekili Müslim Sarı, kendisine sataşan AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin'e 'Sen papağan mısın' diye seslendi. Buna sinirlenen Şahin ise Sarı'ya 'Sen adam mısın' diye seslendi. Buna sinirlenen Sarı, 'Sen adam mısın' diye karşılık verdi ve AK Parti sıralarına doğru yürümeye başladı. Sarı'yı CHP'li milletvekilleri tuttu. Yaşanan tartışma nedeniyle görüşmeye 5 dakika ara verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Müslim Sarı Ak Parti İzmir Politika Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

500

Yorumlar (5)

Anlayın Artık:

Ulan bunlarda hayırlı hiç bir iş yapmazlar nerde sorun var hep onun üzerinden geçinmeye çalışırlar.

14
5
yanıtYanıtla
muratca:

bırakın şu kayıkçı kavgalarını, yalandan kavga çıkarıpda milletin kafasını karıştırmayın, hiç birinizin bi halt yapacağı yok;herkes yine bildiğini okuyor yeter artık yeter, yeteri biliyosanız hepinize söylüyorum yeteeeeeer. ALLAH topunuzun cezasını verir inşallah, o madenler çökeceğine meclis çatısı çökerde hepiniz altında kalırsınız innşaaalllllllllah. .

5
3
yanıtYanıtla
fatih katman:

Arkadaşlar nereye gitseniz CHP hep sorun çıkartıyor. . . sen çık devletin bir komüsyonunda başına baret tak nebiliyim dövüzler aç bunlar bence bir milletvekiline yakışan bir durum değil. CHP çözüm üreteceği yerde kaos ortamı yaratmaktar. . . . Muhalefet partisi demek iktidardo olan partinin hatalarını bulup gösterip beraberce o hataları beraber halletmesi demektir. Ama bakıyoruz CHP ve MHP ye hep bir kaos hep bir dalavere.

1
2
yanıtYanıtla
yorumcu kişi Mobil-ANDROID:

chp vatana millete hayırlı is yaptı mı diyorsun ama hatırlatayım bu ükleyi chp kurdu ve yonetimdeki İlk 15 yılındaki yakalanan kalkınma ilerlme gelisme seviyesine simdiye kadar hicbir hukumet ulasamadı evet şu an chp o eski chp nin 10 da 1 i degil ama boyle sacma sapan atıp tutmak da doğru değil

1
0
yanıtYanıtla
AVŞAR OĞLU:

Sayın vekilin papağan benzermsinde gerçeklik payı yoktur demek mümkün değildir. Onu başbakan, bu cumhur başkaın bildirip açıklayacaksa, sen neyi ilan etmek her kamera, her mikrofon önünde laf alıyorsun???

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title