Haberler

Kayseri'de Atatürk fotoğrafını yakan 3 kişi yakalandı

Güncelleme:

Kayseri'nin İncesu ilçesinde bir parkta Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını yaktığı görüntüleri sosyal medyada yayınlanan 3 kişi gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından tutuklanan şüpheliler cezaevine teslim edildi.

Atatürk'ün fotoğrafını yakanlar yakalandı

KAYSERİ - Kayseri'de Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını yaktığı tespit edilen 3 kişi yakalandı.

Kayseri'nin İncesu ilçesinde bir parkta A.K.'nin Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını yaktığı görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından çalışma başlatan ekipler; A.K. ile yanında bulunan A.N. ve H.E.'yi tespit ederek gözaltına aldı. Kayseri Valiliğinden yapılan açıklamada; "Kayseri'de, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının yakılması olayına ilişkin sosyal medya platformlarında bir videonun dolaşıma girdiği tespit edilmiştir. Bahse konu olaya karışan kişiler tespit edilerek gözaltına alınmış olup, adli ve idari süreç başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

İşlemleri tamamlanan 3 genç, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mustafa Kemal Atatürk Kayseri İncesu Hukuk 3.Sayfa Toplum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title