Haberler

Gençlerden Cumhurbaşkanı'na "Yanındayız" mesajı

Güncelleme:

Yerel seçimlerine sayılı günler kala gençler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için anlamlı bir harekette bulundu. Bir web sitesinde gençler, yapay zeka yardımıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraflarını birleştirdi. Kullanıcılar fotoğraflarını kaydedip sosyal medya hesaplarından #yanındayız hashtagi ile paylaştı.

31 Mart'taki yerel seçimlere az bir zaman kala gençler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek için sosyal medyada yeni bir akım başlattı. Bir web sitesi vasıtasıyla yapay zeka kullanarak Erdoğan ile fotoğraflarını paylaşan gençler, #yanındayız hashtagi ile sosyal medyada gündem oldu.

"Yanindayiz.ai" isimli bir web sitesinde, ziyaretçilerin fotoğraflarını siteye yüklemesi istendi. Yapay zeka, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ziyaretçilerin fotoğraflarını gerçekçi bir şekilde birleştirerek kişilere unutulmaz bir hatıra bıraktı.

Gençlerden Cumhurbaşkanı'na 'Yanındayız' mesajı

"YANINDAYIZ" MESAJIYLA AKIM BAŞLATTILAR

http://yanindayiz.ai sitesine giren kullanıcılar fotoğraflarını kaydedip sosyal medya hesaplarında #yanındayız hashtagi ile paylaştı ve hashtag Türkiye gündeme girdi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Sosyal Medya Sosyal Medya Teknoloji Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title