Haberler

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "(Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın ABD'de...

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "(Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın ABD'de tutuklanması) Bu sürecin tamamen, Zarrap dahil siyasi bir süreç olduğunu düşünüyoruz ve görüyoruz" -"Süreci yakından takip ediyoruz.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "(Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın ABD'de tutuklanması) Bu sürecin tamamen, Zarrap dahil siyasi bir süreç olduğunu düşünüyoruz ve görüyoruz"

-"Süreci yakından takip ediyoruz. Bu işi başlatan şu anda görevde olmayan eski savcı Bharara. Bu süreç siyasi bir süre. Bharara'nın FETÖ ile yakından bağları var. Hakimle birlikte Türkiye'de siyasi etkinliklere katılmışlardır"

-"Olayın başladığı andan bu yana bu süreci ABD'li dostlarımızla paylaşıyoruz. Bu süreçte ailesinin kendisiyle görüşmesi istediği kitapların ulaştırılması konusunda hep yardımcı olduk olmaya devam edeceğiz. Savcılık iddianameyi bitirmek üzere biz de de kararı kendisiyle ilgili mahkeme verecek"

-"(Adil Öksüz) O süreçte özellikle mahkemede geçici kararla kaçtıktan sonra bizim tüm yetkililerimiz kendisini arıyor, henüz ulaşamadılar. ABD'nin bir açıklaması oldu. Bu konunu detaylarını somut olarak görmek isteriz"

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson :

-"(Türkiye'de darbe girişiminin ardından Adil Öksüz'ün vizesinin iptal edildiğine dair söylentiler var sorusu) Burdaki konsolosluğun amacı herhangi vize statüsünde değişiklik olduğunda haber verilmesi normal prosedürdür"

ANKARA - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson yaptıkları görüşmeden sonra ortak basın toplantısı düzenledi.Basın toplantısının ardından ikili basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mevlüt Çavuşoğlu Rex Tillerson Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title