Haberler

CHP'nin Berberoğlu'nun Tutuklanmasına Tepki Yürüyüşü"

MİT tırlarının durdurulmasıyla ilgili davada tutuklanan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu için başlatılan tepki yürüyüşüne destek amacıyla CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve partililer Atatürk Anıtı'na çelenk bırakarak adliye binası önünde oturma eylemi yaptı.

MİT tırlarının durdurulmasıyla ilgili davada tutuklanan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu için başlatılan tepki yürüyüşüne destek amacıyla CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve partililer Atatürk Anıtı'na çelenk bırakarak adliye binası önünde oturma eylemi yaptı.

Anıt Park'ta partililerle bir araya gelen Milletvekili Özcan, burada yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı "adalet yürüyüşü" herkesin haberdar olduğunu ifade ederek, 28 günde Maltepe Cezaevinin önüne ulaşmayı düşündüklerini söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki hafta Bolu sınırları içinden geçeceğini aktaran Özcan, tüm Bolu'luları bu yürüyüşe eşlik etmeye davet etti.

Özcan, çelenk bıraktıktan sonra adalet arayışına Bolu Adliyesi önünde bekleyerek devam edeceğini aktardı.

Yapılan konuşmaların ardından CHP il yöneticileri ve parti mensupları Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Daha sonra Özcan ve beraberindeki bir grup partili Bolu Adliyesi önüne gelerek oturma eylemi yapmak istedi.

Polis ekipleri Özcan dışında kalan partililerin adliye bahçesine girmesine izin vermemesi üzerine kısa süreli tartışma yaşandı.

Özcan, adliye önünde otururken, partililer ise adliyenin bahçe kapısı önünde bekledi.

Yaptığı oturma faaliyetinin bir eylem olmadığını kaydeden Özcan, "Bu protesto eylemi değil. Biz burada adalet arıyoruz diyoruz. " dedi.

Daha sonra olay yerine gelen Bolu İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Milletvekili Özcan ile kısa bir görüşme yaptı.

Yapılan görüşmenin ardından yaklaşık 10 dakika daha oturma eylemi yapan Özcan ve beraberindekiler adliye önünden ayrıldı.

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Enis Berberoğlu Halil Özcan Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title