Haberler

Battalgazi'de Ramazan Ayında ihtiyaç sahibi ailelerin yüzü gülecek

Güncelleme:

Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi olarak, her zaman olduğu gibi Ramazan ayı boyunca da ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi olarak, her zaman olduğu gibi Ramazan ayı boyunca da ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Ramazan ayının gelmesi nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 11 ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bu özel ayın tüm İslam alemine bolluk bereket ve huzur getirmesi temennisinde bulundu. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, mesajında 'Bizi Ramazan ayına bir kez daha kavuşturan Yüce Allah'a şükürler olsun. Mevla, bu rahmet ikliminin hatır ve hürmetine hepimizi aydınlık ve selamete çıkarsın.' diyerek, tüm vatandaşların Ramazan ayını kutladı. 'On bir ayın sultanı' şeklinde tarif bulan Ramazan'ı bir kez daha karşılıyor olmaktan büyük bir huzur ve mutluluk duyduklarını belirten Güder, mesajında şunları belirtti:

"Tüm İslam alemi ve vatandaşlarımızın başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyorum. Ramazan ayının ruhunu kalplerimize miraç etmek düşer. ve hepimize bu manevi atmosferi doyasıya teneffüs etmek düşer. Ramazan ayı af ve mağfiret ayı, Yüce Allah'ın bizlere lütfettiği büyük bir nimettir. Bereket mevsimi olan Ramazan-ı Şerif, dini açıdan taşıdığı anlamın yanı sıra sosyal olarak da tam bir dayanışma dönemidir. Oruç ibadetinin yerine getirildiği bu mübarek ay birçok güzellikleri barındırır, kutlu bir misafir gibi heyecanla karşılanır, hüzünle uğurlanır. Bu ayda tüm Müslümanların en yakınından başlayarak komşu ve akrabalarını gözetmeleri, yoksullara yardımcı olmaları büyük önem arz etmektedir. Halkımızın bu kutsal ayda yardım yaparak, bağışta bulunarak, dua ederek, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla dayanışma içinde olacağına inanıyorum. Bu ayda, kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak herkesle kucaklaşmalı, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da güçlendirmeliyiz. Ramazanı Şerif'i vesile edinerek içten ve samimi dualarımızla, huzur, coşku ve sevinçle geçireceğimiz bayram günlerine kavuşmayı Cenabı Allah'tan niyaz edelim. Battalgazi Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi Ramazan ayı boyunca da ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tekrar gelişiyle gönüllerimizi aydınlatan rahmet ve bereket iklimi Ramazan ayının başta Malatyalı hemşerilerimiz olmak üzere milletimiz, ülkemiz ve İslam alemi için birlik, beraberlik, kardeşlik ve hoşgörü duyguları içerisinde hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Osman Güder Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title