Haberler

Bakan Göktaş, Belçika'da Türk Diasporasının 60. Yıl Programı'na katıldı

Güncelleme:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Belçika'da düzenlenen 'Kuşaktan Kuşağa Belçika'daki Türk Diasporasının 60. Yıl Programı'na katıldı. Bakan Göktaş, Türk vatandaşlarının Belçika'ya katkılarını vurgulayarak, çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Belçika'da "Kuşaktan Kuşağa Belçika'daki Türk Diasporasının 60. Yıl Programı"na katıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Belçika temaslarını sürdürüyor. Bakan Göktaş, Limburg eyaletinde yer alan Heusden-Zolder şehrinde "Kuşaktan Kuşağa Belçika'daki Türk Diasporasının 60. Yıl Programı"na katıldı. Bakan Göktaş yaptığı açıklamada, "Anadolu'dan Belçika'ya göçün ilk durağı Heusden-Zolder şehrinde, Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları organizasyonunda gerçekleşen 'Kuşaktan Kuşağa Belçika'daki Türk Diasporasının 60. Yıl Programı'ndaydık. Vatandaşlarımız tam 60 yıldır emekleri ve alın terleri ile Belçika'ya önemli değerler kazandırıyor. İnanıyorum ki kazandırmaya da devam edecekler. Her birinin güçlü bireyler olarak yaşamlarını sürdürmeleri ve hayatın her alanında söz sahibi olabilmeleri için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz" dedi. - BRÜKSEL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mahinur Özdemir Göktaş Belçika Politika Güncel Haberler

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Bayram sabahı yanlışlıkla 20 bin TL'sini çöpe attı

Bayram sabahı yanlışlıkla 20 bin TL'sini çöpe attı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title