Haberler

Bakan Çağatay Kılıç Açıklaması

AK Parti aday tanıtım toplantısında 1 Kasım milletvekili genel seçimlerine yönelik değerlendirmede bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Türkiyemiz’in, aziz milletimizin teröre karşı tek nefes tek yürek olduğu gibi biz de AK Parti olarak birbirine kenetlenmiş ve tek bir amaç ve tek bir hedefe emin adımlarla gidecek olan birbirinden kıymetli milletvekili adaylarımızla 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerine hazırız” dedi.

AK Parti aday tanıtım toplantısında 1 Kasım milletvekili genel seçimlerine yönelik değerlendirmede bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Türkiyemiz'in, aziz milletimizin teröre karşı tek nefes tek yürek olduğu gibi biz de AK Parti olarak birbirine kenetlenmiş ve tek bir amaç ve tek bir hedefe emin adımlarla gidecek olan birbirinden kıymetli milletvekili adaylarımızla 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerine hazırız" dedi.

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da aralarında bulunduğu AK Parti Samsun milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıttı.

Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda milletvekili adayları il il sahneye davet edildi. Samsun birinci sırada yeralan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile diğer milletvekili adayları isimleri okunarak sahneye davet edildi ve kamuoyuna tanıtıldı. Adaylar daha sonra Başbakan Davutoğlu ile birlikte partilileri selamladı ve toplu fotoğraf çektirdi.

"MİLLETİMİZİN KARARINA GÜVENDİK, İNANDIK"

Toplantıda 1 Kasım seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulunan Bakan Çağatay Kılıç, "Türkiyemiz'in, aziz milletimizin teröre karşı tek nefes tek yürek olduğu gibi biz de AK Parti olarak birbirine kenetlenmiş ve tek bir amaç ve tek bir hedefe emin adımlarla gidecek olan birbirinden kıymetli milletvekili adaylarımızla 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerine hazırız" dedi.

"Biz her seçimde milletimizin kararına güvendik, inandık" diyen Bakan Çağatay Kılıç, şöyle konuştu:

"3 Kasım da başlayan istikrar ve Kalkınmamıza nifak sokmaya çalışsalar da; 76 milyon Türkiyeli olarak hepimiz birlik ve beraberlik içinde Yeniden Büyük Türkiye idealini gerçekleştirmek için birbirine kenetlenmiş olacağız. Demokratik ülkelerde her zaman seçimler oldukça önemlidir. Halkımız kendi oyu ile kendi yönetimini belirlemek hakkını elinde bulundurarak dünyaya demokrasi dersi vermektedir. Biz aziz milletimizin oy vererek, sandığa giderek milli iradenin tecellide bulunmasına katkıda bulunmasından oldukça memnunuz. Ülkemiz için ve milletimiz için hayırlı sonuçlar diliyorum. Sağduyunun ve demokrasinin egemen olduğu bir süreç geçirmek umuduyla AK Parti milletvekili adaylarımızın her birine ayrı ayrı başarılar diliyorum."

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu önderliğinde girecekleri 1 Kasım seçimlerinden de milletin teveccühü ile alınlarının akıyla çıkacaklarını vurgulayan Bakan Çağatay Kılıç, "Bizleri oylarıyla ve dualarıyla destekleyen aziz milletimize saygılarımı sunuyor, 1 Kasım seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Haydi Bismillah" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Akif Çağatay Kılıç Ahmet Davutoğlu Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title