Haberler

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider'den Çanakkale Belediye Başkanı'na tepki

Güncelleme:

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın evlere mektup göndererek yaptığı helalleşme çağrısına tepki gösterdi. Gider, partililer ve vatandaşlarla gerçekleştirilen kutlamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferini ilan ettiğini söyledi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın evlere mektup göndererek yaptığı helalleşme çağrısına tepki gösterdi.

Gider, partililer ve vatandaşlarla gerçekleştirilen kutlamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferini ilan ettiğini söyledi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ikinci tur seçimlerinde milliyetçi söylemlere başvurarak bozkurt işareti yapmak zorunda kalmasına değinerek, "Emin olun, bu seçimde üçüncü tur diye bir şey olsaydı, bunlar üçüncü turda da rabia işareti yaparlardı. Yahu siz kim, bu kavramlar kim." dedi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın da kentteki her eve mektup gönderdiğini ve "hakkınızı helal etmeyin" çağrısında bulunduğunu hatırlatan Ayhan Gider, "Başkan Gökhan bütün evlere mektup yollamış, demiş ki, bunlara hakkınızı helal etmeyin. Evlere kahve yollamakla bu iş olmaz. Bir helallikten bahsedeceksek biz senden şehitlerimizle helalleşmeni bekliyoruz. Hani HDP-PKK barajı geçtiği için pilav dağıtıyordun ya, eğer bu milletle helalleşmek istiyorsan o şehitlerimiz, askerlerimiz, öğretmenlerimiz için, katledilen şehitlerimiz için sen bir pilav dağıtacaksın. Eğer cuma gününe kadar o pilavı dağıtmazsa Naim başkan, o pilavı sen onlar adına dağıtacaksın. Bunu da belediyenin önünde dağıtacaksın. Öyle bir kenarda değil. Faturasını da Çanakkale Belediye Başkanı'nın kendisine yolla ki helallik alsın. Bakın bu zenginlerin parası kıymetlidir. Eğer o ödemezse, faturayı bana yolluyorsun. Ben Ayhan Gider olarak öderim. Yeter ki, bu kentin belediye başkanının bir helalleşme talebi olsun." diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ülgür Gökhan Milletvekili Ayhan Gider Çanakkale AK Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title