Haberler

AK Parti Adayı Miroğlu: "Hdp ile Eşit Koşullarda Seçime Girmiyoruz"

AK Parti Mardin Milletvekili adayı Orhan Miroğlu, bölgede HDP ile eşit koşullarda seçime girmediklerini belirtti.

AK Parti Mardin Milletvekili adayı Orhan Miroğlu, bölgede HDP ile eşit koşullarda seçime girmediklerini belirtti.

AK Parti Mardin İl Teşkilatı, özel bir otelde "Aday Adayı onur yemeği" düzenledi. Yemekli toplantıda konuşan AK Parti Mardin Milletvekili adayı Orhan Miroğlu, AK Parti iktidarında birçok hizmetin yanında çözüm sürecinin başlatıldığını ve bölge başta olmak üzere Türkiye'de çok önemli gelişmelerin yaşandığını söyledi.

Bu sürecin her şeyden önce akan kanın durmasını sağladığını ifade eden Miroğlu, seçimlere az bir süre kala hem Dolmabahçe Sarayı'nda hem de bu yıl Nevruz'da çok önemli mesajlar geldiğini belirtti. Miroğlu, "Silahlı mücadelenin artık Türkiye'de sona erdiğini gösteren mesajlardı. Dolmabahçe'de okunan mesajda Öcalan seçimlerden önce bahar aylarında bir silahsızlanma kongresinin toplanmasını teklif ediyordu. Ama sizin de dikkatinizi bunlar o meydanda Öcalan'ın bu mektubunu okuduktan sonra dönüp medyaya 'Burada böyle bir fikir yok ki' dediler. Eğer bu seçimlerde silahsızlanma kongresi olsaydı silahlı insanlar bu ülkeyi terk etselerdi Türkiye seçimini çok daha barışçıl çok daha demokratik bir ortamda yapacaktı." dedi.

Miroğlu sözlerine şöyle devam etti; "Bence AK Parti bölgede HDP ile eşit koşullarda seçime girmiyor. Bunun altını net bir şekilde çizmek gerekiyor. Bazı köylere gidilemiyor. Bazı ilçelerde çok rahat çalışmalar yapılamıyor. Bu seçimin adil ve eşit olduğu iddiası çok gerçekçi bir iddia değildir. Buna rağmen bizim bu seçimlerde izlediğimiz politika pozitif bir politika olacaktır."

AK Parti İl Başkanı Bahattin Uncu ve Milletvekili adayları Gönül Bekin Şahkulubey, Mehmet Vejdi Kahraman, Abdullah Erin, Cengiz Demirkaya ve Mehmet Emin Deniz de birer konuşma yaptılar. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Halkların Demokratik Partisi Orhan Miroğlu Ak Parti Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (3)

Mustafa:

HDP türkiyenin her yerinde rahatca secim salismasi yapabiliyormu miroglu siz niye onu dile getirmiyorsnuz

13
1
yanıtYanıtla
ajinmobilWeb@haberler.com:

Yalancinin evine akp soygunculari girsinmi mir oğlu

12
1
yanıtYanıtla
kızıltepeli:

BU BÖLGEDE NE KADAR ÇOK SİLAH OLSADA SİZİN KEDİCİKLERİNİZ KADAR TEHLİKELİ DEĞİLLER.

8
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title