Haberler

Polisten Sürücülere Çikolata İkramı

Düzce'de Sürücüleri Bayram Trafiğinde Daha Dikkatli Olmaları Konusunda Uyaran Trafik Polisleri, Kolonya ve Çikolata İkramında Bulundu.

Düzce'de sürücüleri bayram trafiğinde daha dikkatli olmaları konusunda uyaran trafik polisleri, kolonya ve çikolata ikramında bulundu.

Düzce D-655 karayolu Konuralp Kavşağı mevkisinde gece geç saatlerde yola çıkan sürücüleri bayramdaki trafik kazaları konusunda uyaran bölge trafik ekipleri, şoförlerin trafik kurallarına uymalarını istedi. Sürücülere özellikle emniyet kemeri takmaları ve cep telefonu ile seyir halindeyken konuşmamaları yönünde uyarılarda bulunan ekipler, kurallara uymayanlara ceza yerine çikolata ve kolonya ikramında bulundu.

Trafik denetlemelerine takılan ve çikolata ikramı yapılan sürücüler ise böyle bir uygulamayı ilk kez gördüklerini ve oldukça memnun olduklarını belirterek, kurallara uyacaklarını söylediler.

(TS-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title