Haberler

Polisten Kardeş Okula Kitap

Karabük Emniyet Müdürlüğü Kardeş Okul Seçtiği İlköğretim Okuluna 622 Kitap Hediye Etti.

KARABÜK Emniyet Müdürlüğü kardeş okul seçtiği ilköğretim okuluna 622 kitap hediye etti.

Karabük Valiliği'nin her kurumun bir okula destek vermesi amacıyla başlattığı 'Kardeş Okul' projesi kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü şehit polisin adının verildiği Şehit Nafiz Topsakal İlköğretim Okulu'nu seçti. Daha önce yardıma muhtaç çocuklara bayramlık elbiseler alan İl Emniyet Müdürlüğü, bu kez okulun kütüphanesine 622 kitap hediye etti. Polisler getirdikleri kitapları kütüphanenin raflarına yerleştirdiler.

Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, okula desteklerin devam edeceğini belirterek, ''Vatanı için şehit olan bir polis arkadaşımızın isminin verildiği bu okulu kardeş olarak kabul ettik. Bugüne kadar okulumuza çeşitli desteklerimiz oldu. Okulumuzdan bir kütüphane kurdukları fakat kitap eksiklikleri olduğunu bildirdiler. Bizler de personelimizin desteği ile öğrenci ve mahalle halkının yararlanması için 622 adet kitap hediye ettik'' dedi.

Okul müdürü Cevat Ergin, Öğlebeli Mahallesi'nin tek kütüphanesinin okullarında bulunduğunu belirterek, ''Okulumuzda bulunan boş bir odayı kütüphaneye çevirdik. Emniyet teşkilatımız kütüphanemize kitap desteğinde bulundu. Bu kitaplardan öğrencilerimizin yanı sıra mahalle halkımız da yararlanacak'' diye konuştu.

Polisler daha sonra sınıflardaki öğrencilere çikolata dağıttı.

Ali Faik ATAY/KARABÜK, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title