Haberler

Uyuşturucu Satıcısı Köpeğini Polisin Üzerine Saldı

Güncelleme:

Bir uyuşturucu satıcısının evine düzenlenen uyuşturucu operasyonunda şahıs pitbull cinsi köpeğini polisin üzerine saldı. Polise saldıran köpek 8 kurşunla öldürüldü.

İzmir'in Torbalı ilçesinde, İsmail G.'nin (27) evine düzenlenen uyuşturucu operasyonu sırasında, pitbull cinsi köpeğin saldırdığı polis memuru elinden yaralandı. Şüphelinin saldırttığı köpek, polisler tarafından tabancayla vurularak etkisiz hele getirilirken, İsmail G. de yakalanarak gözaltına alındı. İsmail G.'nin İzmir Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanı Mustafa G.'nin oğlu olduğu belirtildi.

KÖPEK SEKİZ KURŞUNLA ÖLDÜRÜLDÜ

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bugün, Ertuğrul Mahallesi'ndeki bir eve uyuşturucu operasyonu düzenledi. Uyuşturucu kullandığı ve sattığı iddia edilen İsmail G., polisleri karşısında görünce pitbull cinsi köpeğinin tasmasını çıkartıp, ekiplere saldırttı. Bir polisi elinden ısıran köpek, diğer polislerin müdahalesiyle 8 kurşunla vurularak öldürüldü. Bu sırada İsmail G. ise "Vurma oğlumu" diyerek feryat etti. Yaşanan kısa süreli arbedinin ardından İsmail G., gözaltına alındı.

POLİSİN ELİNİ ISIRDI

Gözaltına alınan İsmail G.'nin, İzmir Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanı Mustafa G.'nin oğlu olduğu belirtildi. Polisin evdeki aramaları sürerken, köpek tarafından eli ısırılan polis memuru tedavisi için Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir 3. Sayfa Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (75)

ali:

köpeği vurduğun gibi sahiplerinede sıkacaksın dünya pisiklerden kurtulmuş olur

19
1
yanıtYanıtla
torbacılar vatan hainidir:

Bu vatan haini torbacılara en ağır biçimde hapis cezası verilmesini istiyorum.

16
0
yanıtYanıtla
murat bal:

Köpegin çenesi çok güçlü geç kalınırsa adamda ne lif bırakır ne sinir ne kemik . Uygulama yerinde olmuştur . Zaten bu geri zekalı köpekler sahiplerini hiç dinlemezler kafalarına göre saldırı yaparlar inatçı olduklarından kolay kolay da bırakmazlar . . Yaralanan arkadaşa acil şifalar diliyorum. Bu köpek cinsi yasak olmasına rağmen besleniyor olması ayrıcada bir yanlıştır. Bu saldırıları çokça görür olduk en son küçük bie çocugada saldırmıştı

14
2
yanıtYanıtla
Mükremin:

Türkiyedeki tüm pitbull cinsi köpekler toplanıp infaz edilmeli. Sahiplerine 5 ay boyunca karakolda yarım saat dayak atılmalı

13
1
yanıtYanıtla
tc:

Helal olsun polisimize, keşke bu köpeği vurmakla kalmayıp PKK nın gelir kaynağı olan uyuşturucu satan torbacı teröristi de vursaydı.

13
0
yanıtYanıtla
hainlereidam:

zehir tacirlerine acimayacaksin birde hainlere yoksa acinacak hale düsersiniz

13
0
yanıtYanıtla
torbacılar teröristtir:

Aksaray ilinde de çok torbacı var. Gece ve akşam parklar meskeni bu alçak hainlerin.

yanıt3
yanıt0
torbacılar teröristtir:

Polis bişey yapmazsa eğer aksaray da bir gece ansızın biz gereğini er yada geç yapacaz torbacı alçaklara.

yanıt3
yanıt0
İSMİ YOK:

oh be ohhhhhhh aldığım en güzel haberdi son günlerde bütün pİTbullara ölüm !!!!

10
2
yanıtYanıtla
bir gece ansızın gelebiliriz.:

Aynen bütün torbacı kılıklı PKK teröristlerine ölüm. Mezar olacak bu topraklar zehir tüccarlarına.

yanıt4
yanıt0
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title