Haberler

Polat'tan Fenerbahçe'ye Ceza İndirimine Tepki

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Düzenlediği Basın Toplantısında Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun, Fenerbahçe'ye Verilen Cezalarda İndirime Gitmesine Tepki Gösterdi.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, düzenlediği basın toplantısında Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun, Fenerbahçe'ye verilen cezalarda indirime gitmesine tepki gösterdi.

Polat, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki basın toplantısında, çeşitli konularda görüşlerini açıklayıp, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Tahkim Kurulu'nun aldığı kararları kinayeli bir şekilde yorumlayan Adnan Polat, ''Benim şahsi değerlendirmem, Tahkim Kurulu'muz, verdiği kararda cezanın tamamını kaldırması gerekirdi. Çünkü Avrupa'nın gelişmiş ülkelerinde Saracoğlu'nda olduğu gibi antrenörlerin kafası yarılıyor, futbolcuların kulakları sağır ediliyor. Taç veya korner kullanan futbolcuların kafasına her türlü yabancı madde atılıyor. Bence eksik karar vermişler. Bu cezayı tamamen kaldırmış olmaları gerekirdi. Fenerbahçe'ye iyi bir yılbaşı ve bayram armağanı verebilirlerdi. Önümüzdeki günlerde inşallah bu eksiklerini giderebilirler'' diye konuştu.

Fenerbahçe-Galatasaray maçının başından sonuna kadar kaos olduğunu vurgulayan Polat, çok güvendiği ve Türkiye'nin en iyi hakemlerinden biri olarak gördüğü Selçuk Dereli'nin ligin kaderini etkilediğini savundu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title