Haberler

Plazalar Çok Gözde

Ünlüler Artık Lüks Villalarından Taşınıp Plazalara Yerleşiyor.

ÜNLÜLER ARTIK LÜKS VİLLALARINDAN TAŞINIP PLAZALARA YERLEŞİYOR.

İstanbul'un her yerinde yükselmeye başlayan plazalar sundukları konfor, güvenlik ve kaliteli bir yaşam garantisi nedeniyle, magazin dünyasının ünlü isimlerinin tercihi oluyor. Plaza hayatı konforlu çünkü, içlerinde sinema da var, banka da, alışveriş merkezi de, sosyal tesisler de. Dilerseniz sabah kalktığınızda yatağınız toplanıyor, eviniz temizleniyor, evinizde yemek servisinizi şık bir garson yapıyor. Ancak bu akıllı binalarda oturmak oldukça pahalı bir seçim. Metrocity'de bir rezidans dairenin fiyatı 680 bin dolar ile 3 milyon dolar arasında değişiyor.

FATURASI ÇOK KABARIK

Polat Towers'da bir rezidans satın almak isterseniz, dairenin büyüklüğüne göre 200 bin dolar ile 900 bin dolar arasındaki bir tutarı gözden çıkarmanız gerekiyor. Rezidansların kira ücretleri de bin dolarla 10 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. İşte villalarından taşınıp, plazalara yerleşen ünlüler:

POLAT TOWERS

Emrah, Sergen Yalçın, İzel, Okan Buruk, Emre Belözoğlu ve Cenk Eren, Beyaz, Vatan Şaşmaz, Çelik, Erol Köse, Ece Erken ..

SATILIK: 200-900 bin YTL ..

KİRALIK: 1000-1500 dolar MASHATTAN

Çağla Kubat, Beyaz, Özcan Deniz, Emre Altuğ, Deniz Seki ..

SATILIK: 350-500 bin dolar METRO CITY

Selin Toktay-Ali Rıza Özderici çifti, Aysun Kayacı. ..

SATILIK: 680 Bin- 3 milyon dolar ..

KİRALIK: 1500-2500 Dolar AKMERKEZ

Muazzez Ersoy, Seda Sayan, Ebru Gündeş ve Sibel Can'ın Akmerkez'de kendi evleri var. ..

SATILIK: 500 Bin-1 milyon 250 bin YTL ..

KİRALIK: 4-6 bin 500 Dolar KEMPINSKI

Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil, Tansu Çiller, Metin Aşık, Abdullah Kiğılı, Hüsnü Güreli ev sahibi. ..

SATILIK: 550 bin- 2.2 milyon YTL ..

KİRALIK: 3700- 7800 Euro KANYON

Güzide Duran, Arto ve Emre Bahçıvan var. Rezidanstaki satılık dairelerin fiyatı 220 bin ile 1.6 milyon dolar arası değişiyor. Kiralıklar ise bin 500 ile 2 bin dolar!

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title