Haberler

    People Make The Brand 2018 İçin Geri Sayım Başladı

    Güncelleme:

    Her yıl merakla beklenen Türkiye'nin işveren markası konferansı People Make The Brand Konferansı, 2018'e konuşmacıları ve ele aldığı konularıyla damga vuracak.

    İş dünyasının insana bakışını her yıl araştırmalar ve sektörün güçlü isimleri ile birlikte ele alan Türkiye'nin en önemli işveren markası konferansı People Make The Brand, 6. Yılında alanında uzman isimlerle "organizasyonel kültür"ü ele alıyor.

    Universum Orta Doğu Direktörü ve Dinamo Danışmanlık Kurucu Ortağı Evrim Kuran'ın açılışını yapacağı konferansın moderatörlüğünü Harvard Business Review Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turan yürütecek.

    Konferansın konuşmacıları arasında, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı, Abdi İbrahim CEO'su Dr. Süha Taşpolatoğlu, Futurebright Araştırma Kurucusu ve Ortağı Akan Abdula, Adel Genel Müdürü Evrim Hizaler, The Tap in Team Kurucusu Erin Willett, Universum Stratejik Danışma Kurulu Başkanı Claudia Tattanelli, Gazeteci Serdar Kuzuloğlu, Universum Global Strateji Başkanı Richard Mosley, Nöro Sağlık Beyin Araştırma Uygulama Merkezi Kurucusu ve Yönetici Ortağı Uzm Dr. Kerem Dündar, Garanti Bankası yöneticileri Derya Özet Yalgı, Feryal Kalafatoğlu, Kerem Abuç yer alacak.

    Konferans bu yıl bir ilke imza atarak yepyeni markası "People Make The Brand Campus" ile gençlere de özel bir oturum düzenliyor. Her yıl merakla beklenen konferans yaklaşık 200 üniversite öğrencisini bir araya getirecek.

    Yalnızca öğrencilerin katılımına açık olacak People Make The Brand Campus programında ise Evrim Kuran, Prof. Dr. Özgür Demirtaş ve ATÖLYE Kurucu Ortağı Kerem Alper konuşmacı olarak yer alacak.

    Garanti Bankası'nın ana sponsorluğu, Abdi İbrahim ve Adel'in sponsorluğu ile Universum Orta Doğu iş ortağı Dinamo Danışmanlık tarafından düzenlenen People Make The Brand, 30 Kasım'da Fairmont Quasar İstanbul'da iş dünyasının yöneticilerini ağırlayacak.

    Kaynak: Pembenar / Kadın

    Kadın Haberler

    Bakmadan Geçme

    Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title