Haberler

Para Çalan Falcı Kadın Yakalanınca Zor Anlar Yaşattı

Samsun'da Bir Çay Ocağında Fal Bakma Bahanesiyle Bir Kişinin 100 YTL'sini Çaldığı İddia Edilen Kadın, Kendisini Yakalayan ve Bırakmayan Çay Ocağı Çalışanlarına Zor Anlar Yaşattı.

Samsun'da bir çay ocağında fal bakma bahanesiyle bir kişinin 100 YTL'sini çaldığı iddia edilen kadın, kendisini yakalayan ve bırakmayan çay ocağı çalışanlarına zor anlar yaşattı.

Edinilen bilgiye göre olay, Kale Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan bir çay ocağında bugün saat 10.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, dilenmek için çay ocağına giden Bulgaristan göçmeni Döne S. (44) adlı kadın, burada çalışan İbrahim K.'nin acıyarak kendisine 500 YKr para vermesi üzerine, çok iyi fal baktığını ileri sürerek şahsın üzerinde çok miktarda para olduğunu ve bunu bildiğini iddia etti. İbrahim K.'nin üzerinde bulunan parayı göstermesini isteyen Döne S., cebinden 250 YTL para

çıkarması üzerine bu parayı alıp el çabukluğuyla 100 YTL'sini çalarak geri kalan 150 YTL'yi iade etti. Parasının 100 YTL eksik olduğunu fark eden İbrahim K., Döne S.'den çaldığı parayı geri istedi. Ancak Döne S., para çalmadığını öne sürdü. İbrahim K. ve çay ocağı çalışanları, olayı polise haber verdi ve kadının da kaçmasını engelledi. Uzun süre kendisini bırakması için başında bekleyen İbrahim K.'ye yalvaran Döne S., kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına da saldırdı. Taşkınlık yapıp

kurtulmaya çalışan kadın, olay yerine gelen Samsun Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Polis, kadının parayı yakalanınca saklamış olabileceğini belirterek, çay ocağının önünde 100 YTL'yi aradı. Gazi Polis Merkezi'ne götürülen Döne S., gözaltına alındı. İbrahim K., fal bakma bahanesiyle bir anda parasını çaldığını belirterek kadından şikayetçi oldu.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(MAY-SA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title