Haberler

Palandöken'de Meşaleli Kayak ve Ateş Şov

Palandöken'de Kayak Sezonunun Açılışı Sebebiyle Polat Renaissance Otel Tarafından Düzenlenen Meşaleli Kayak Şovu Büyük İlgi Gördü. 12 Profesyonel Kayakçıdan Oluşan Ekip, Ellerindeki Meşalelerle Birlikte Palandöken'in Zirvesinden Aşağıya Doğru Kayarken, İlginç Görüntüler Yaşandı.

Palandöken'de kayak sezonunun açılışı sebebiyle Polat Renaissance Otel tarafından düzenlenen meşaleli kayak şovu büyük ilgi gördü. 12 profesyonel kayakçıdan oluşan ekip, ellerindeki meşalelerle birlikte Palandöken'in zirvesinden aşağıya doğru kayarken, ilginç görüntüler yaşandı.

Türkiye'nin gözde kayak merkezlerinden Palandöken, 2007-2008 kayak sezonunu meşaleli kayak şovuyla açtı. Polat Renaissance Otel, yeni yılı geçirmek için Erzurum'u tercih eden tatilcilere ve turistlere kayak şovu sundu. Gösteri alanının ortasında yakılan dev ateşlerin etrafında toplanan onlarca yerli ve yabancı turist, mangalda pişirilen sucukları tadarken müzik eşliğinde dans etti. Ateşle yapılan animasyona ilgi gösteren turistler, daha sonra da 12 profesyonel kayakçının nefes kesen gösterilerini büyük

ilgiyle izlediler. Meşalelerle Palandöken'nin zirvesinden aşağıya doğru kayarak ilginç görüntüler oluşturan kayakçılar, daha sonra da yerli ve yabancı turistlerin ilgi dolu bakışları arasında ateş çemberlerinden geçerek ilginç şovlarına son verdiler.

Beraberinde havai fişek ve ışık gösterilerinin de yapıldığı açılışta, yeni sezonla ilgili mikrofonlara konuşan Polat Holding Yönetim kurulu Başkanı İbrahim Polat, sezonunu çok güzel geçmesini beklediklerini belirtti. Polat, "Umarım bu sezon çok güzel geçer. Yaptığımız bu şov en iyi şovlardan biridir. Yerli ve yabancı turistlerimizi memnun etmek istiyoruz. 2007'yi en iyi şekilde geçirdik, inşallah 2008'i de kazasız belasız geçiririz" diye konuştu.

(FD-İRT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title