Haberler

Özer Hurmacı'nın yuvasını astroloji yıktı! Falda aldatıldığını gördü, boşanma davası açtı

Güncelleme:

F.Bahçe, Trabzonspor, Bursaspor gibi takımlarda futbol oynayan Özer Hurmacı, 6 yıllık eşi ve 3 çocuğunun annesi Mihriban Hurmacı'nın astroloji haritalarına bakarak kendisini 'aldatan adam' olmakla suçladığını iddia etti. Özer Hurmacı, Mihriban Hurmacı'ya evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle boşanma davası açtı. Dilekçedeki iddiaya göre astrolojiyle ilgilenen Mihriban Hurmacı, haritalara bakarak eşi Özer Hurmacı üzerinde "Sen, beni aldatıyorsun" diye baskı kuruyordu.

En son Bursaspor'da forma giydikten sonra yeşil-beyazlı takımın sözleşmeyi uzatmaması üzerine kulüp bulamayan futbolcu Özer Hurmacı'nın evliliği sona eriyor. Özer Hurmacı, Trabzonspor'da oynadığı dönemde 2015 yılında Mihriban Hurmacı'yla evlenmişti. Çiftin nikâh şahitliğini o dönem kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, başkan yardımcısı Ali Uzunay ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Terzi ile teknik direktör Ersun Yanal yapmıştı.

EŞİNİ YALNIZ GÖNDERDİ

Özer Hurmacı, 1 Eylül'de İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak, 6 yıllık eşi, 3 çocuğunun annesi Mihriban Hurmacı'ya evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle 'çekişmeli' olarak Boşanma davası açtı. Mahkemeye sunulan dilekçedeki iddiaya göre, sürekli Astroloji ile ilgilenen Mihriban Hurmacı, astroloji haritalarına bakarak eşi Özer Hurmacı üzerinde "Sen, beni aldatıyorsun" diye baskı kuruyordu. Mihriban Hurmacı ile eşi arasında evliliğin başından beri bir iletişimsizlik vardı. Özer Hurmacı, 2018 yılında Erzurumspor'a transfer olduğu dönem Mihriban Hurmacı, Erzurum'a gitmeyerek eşini yalnız gönderdi.

Hürriyet'in haberine göre; Çiftin arasındaki iletişimsizlik ayrı yaşadıkları dönemde daha da arttı. Eşiyle ilgilenmeyen Mihriban Hurmacı, çocuklarını da ihmal ediyordu. Bu durum Özer Hurmacı için evliliği çekilmez hale getirdi. Evliliklerinde kusurlu tarafın eşi Mihriban Hurmacı olduğunu dilekçesinde belirten Özer Hurmacı, boşanmalarına karar verilmesini ve 3 çocuğunun velayetinin kendisine verilmesini istedi.

Özer Hurmacı'nın yuvasını astroloji yıktı! Falda aldatıldığını gördü, boşanma davası açtı!

"FALLARA DAYANARAK KISKANÇLIK YAPMAK AĞIR KUSURDUR"

Özlem Alp (Avukat): Medeni Kanun ve Yargıtay emsal kararlarına göre aşırı kıskançlık boşanma sebeplerindendir. Sürekli astrolojik öngörülere veya fallara dayanarak gerçekte olmayan olayları varmış gibi kabul edip varsayımlar üzerinden eşlerden birinin diğerine aşırı kıskançlık yaparak psikolojik şiddet uygulaması, Yargıtay'a göre ağır kusur sayılmıştır.

"ASTROLOJİDE KESİNLİK YOK"

Aygül Aydın (Astrolog): Astroloji, bizim kendi irademizi yeteneklerimizle kullanabilme sanatıdır. Asla ve asla kesinlik, netlik arz etmez. Evet, gökyüzünde belirli açılar vardır. Ama genlerimiz de var bizim. Venüs Neptün karşıtlığı bir aldatılma ya da yanılgı verir. O dönem belki sizi bakkal kandırabilir, ev sahibi yanıltabilir ya da eşiniz sizden gizli kumar oynuyordur. Eşinin aldattığına yormak kadının tercihi olmuş.

"RAPOR İSTENEBİLİR"

Arif Verimli (Psikiyatrist): O kişinin astrolojiye ilgilisi normal sayılabilir. Bir kısım inanır bir kısım inanmaz. Ama ondan manalar çıkarıp hayatına devam etmesi, hayatını o düşüncelerle yürütmeye çalışması sıkıntı yaratmışa benziyor aile içerisinde. Dolayısıyla bu boşanma davasında mahkeme bir psikiyatrik değerlendirme yapılmasını isteyebilir.

'KOCAN SENİ ALDATIYOR' DENİLEMEZ

Dinçer Güner (Astroloji Derneği Başkanı Astrolog): Astroloji, tek bir olasılıktan bahsetmez. Bir gösterge birden çok olasılığı gösterir. Meslek etiği doğrultusunda astrologların da böyle bir şey söylememesi gerekir. Astrolog birçok olasılıktan bahsetmiştir ama danışan sadece onu duymayı tercih etmiş olabilir. Bu da sağlıklı bir duygu durumunu göstermiyor. Astrolog, evlilik alanınızdan sert bir etki alıyorsunuz diyebilir. Kocan seni aldatıyor diyemez.

Özer Hurmacı'nın yuvasını astroloji yıktı! Falda aldatıldığını gördü, boşanma davası açtı!

AİLE YEMEĞİ

Eylül başında başlayan dava devam ederken Özer Hurmacı, önceki gün eşi Mihriban Hurmacı ve çocuğu ile birlikte Yemek yedi. Bebek Otel girişinde görüntülenen Hurmacı Ailesi, böyle poz verdi. Hurmacı "Ailece yemeğe geldik, başka zaman konuşuruz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Özer Hurmacı Trabzonspor Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

sevgi dinçel:

koca nerdeyse kadında orda olmalı birbirinin yanında ve destekçisi.sen kocanı yanlız bırak çareyi git astrolojide ara madem adam seni aldatıyor bu kadar eminsin bundan neden 3 çocuk yaptın.

11
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title