Haberler

    Ozan Tufan'ın Crystal Palace Transferi Yattı! Sebep Sakho...

    Fenerbahçe, Premier Lig ekibi Crystal Palace'ın Ozan Tufan için yaptığı kiralık teklifini kabul etti. Genç futbolcu transfer için İngiltere'ye hareket edecek iken transfer yattı. Gerekçe ise Crystal Palace Kulübü'nün oyuncusu Sakho'nun sakatlığı nedeniyle Ozan Tufan'dan vazgeçip sol kanat transferine yönelmesi....

    Skorer Özel | Fenerbahçe'de Ozan Tufan'ın transferi yılan hikayesine döndü. Dün gece ve bu sabah yaşanan gelişmelerle işler daha da karıştı.

    Sarı-Lacivertli kulüp, Ozan Tufan transferi için Premier Lig ekibi Crystal Palace'ın kiralık teklifini kabul etti. Bu sabah saatlerinde ise işler değişti.

    Ozan Tufan, transfer için havalimanında beklerken, İngiliz kulübü oyuncusu Bakary Sakho'nun sakatlanmasıyla transferden vazgeçti ve bu gelişmeyi kulübe ve oyuncuya iletti.

    Sol kanatta görev yapan bu futbolcunun yerini doldurmak isteyen Palace, Ozan Tufan'ı rafa kaldırınca genç futbolcunun transferi yatmış oldu.

    Kocaman'la anlaşamadı, şimdi ne olacak?

    Aykut Kocaman'ın, 'planlarına uymadığı' gerekçesiyle takımdan gönderdiği Ozan Tufan'ın akıbeti ise henüz net değil. Transferin bitimine sayılı saatler kala takım bulamaması halinde genç futbolcu otomatik olarak takımda kalacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Ozan Tufan Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title