Haberler

Oyuncu Esra Bilgiç Estetik İddialarına Son Noktayı Koydu: Estetiğe İhtiyacım Yok!

Güncelleme:

Oyuncu Esra Bilgiç, sosyal medyada çıkan estetik haberlerine kendi sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. "Estetikli iddialarına Estetiğe zerre kadar ihtiyacım yok" yanıtını verdi.

Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Hatun karakteri ile tanıdığımız oyuncu Esra Bilgiç, Instagram hesabı üzerinden estetikli iddiaları üzerinden yanıt verdi. Uzun bir açıklama paylaşan güzel oyuncu, "Estetiğe zerre kadar ihtiyacım yok" yanıtı ile son noktayı koydu.

"MAKYAJ NEDİR BİLMİYORUM"

Bilgiç, 10 yıl önceki fotoğrafını: "20 dakika önce Çanakkale ile alakalı fotoğraflara bakarken babamla çok enteresan bir haber gördük. "Halime Sultan'ın estetiksiz hali hayal kırıklığı yarattı" Soldaki fotoğraf bundan 10 sene öncesi. 17 yaşındayım. Yüzüm hiçbir şeyim daha oturmamış. Kilom da fazla. O zamanlar ince kaç modaydı ve herkes alıyordu. Ben de almışım. Makyaj nedir bilmiyorum. Saçlarım sokakta oynamaktan, deniz suyundan sararmış. Lise sınavları için hazırlandığım dönem. Sanırım Kurban Bayramı, kuzenlerimle birlikteyiz." sözleri ile anlattı.

Oyuncu Esra Bilgiç Estetik İddialarına Son Noktayı Koydu: Estetiğe İhtiyacım Yok!

"ESTETİĞE ZERRE KADAR İHTİYACIM YOK"

Ardından"4 sene sonra Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birini; Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü kazandım. 21 yaşında dünyanın en çok izlenen yapımlarından biri olan 'Diriliş Ertuğrul' dizisi ile karşınıza çıktım. 4 sene, 116 bölüm emek verdim. Sonrasında 6 bölümlük bir dizi çektim. Maalesef istediğimiz sonuçları alamadık. Şimdi Londra'da eğitim alıyorum. Okuyorum, çalışıyorum, öğreniyorum. Ömrümün sonuna kadar da bunu devam ettireceğim. Sormak istediğim: Hayal kırıklığınız nedir? Tek hedefi iyi bir oyuncu olmak olan genç bir kadınım. Allah'ıma şükürler olsun ki estetiğe zerre kadar ihtiyacım yok. Kendimi beğenmeye ve sevmeye devam ettiğim sürece de ihtiyacım olmayacağını düşünüyorum." notuyla paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Diriliş Ertuğrul Esra Bilgiç Makyaj Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (15)

bende:

bu kim lan

4
8
yanıtYanıtla
BENDEEEEEEE:

bana soracağına git kendisine sorsana. . . neyse az bekle ben sorayım geleyim beni kırmaz rica eder öğrenirim. . az dur. .

yanıt0
yanıt2
BİR ZAMANLAR KOZAN:

Var var ufak bişeler var yeme bizi şimdi :))

7
4
yanıtYanıtla
Bayan Doğal:

Helal ve gerçekten makyajsız bile çok güzel kadın!

10
0
yanıtYanıtla
MÜMİN:

KADIN ÜNLÜLERDE MERAK ETTİĞİM ŞEY ACABA MAYIN BÖLGEYE DE ESTETİK YAPIYORLAR MI GÖREN VARMI :) )))))

1
7
yanıtYanıtla
GİDERİ VAR:

HAVAMI BASMIŞ SURATINA :)

1
4
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ VE DÜRBÜNLÜ:

''Ey kadınlar cemaati! (Allah yolunda) sadakada bulunun, istiğfarı çok yapın. Zira ben siz kadınların cehennemde çoğunluğu teşkil ettiğini gördüm. '' buyurdular Peygamber Efendimiz.

3
1
yanıtYanıtla
namira:

Bence estetiğe hiç ihtiyacınız yok. Sen çok çok güzel bir genç bayansın Bazı dizilerinizi izledim. çok yeteneklisin ve harikasın Sana çok saygı duyuyorum

4
0
yanıtYanıtla
RECEP:

BUDA HABERMİ ŞİMDİ HATİCE KIÇINI AÇIP SONRADA AĞLAMIŞ YAZIK

2
2
yanıtYanıtla
Merve:

Esra abla doğru söylüyorsun senin asla ve asla estetiğe ihtiyacın yokkk

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title