Haberler

Oyun İçin Çatıya Çıkan İlköğretim Öğrencisinin Feci Ölümü

Gaziosmanpaşa'da, 9 yaşındaki Ethem Akoğlan, arkadaşlarıyla birlikte 5 katlı bir apartmanın çatısında, "5 adım 5 ceza" oyununu oynuyordu.

Gaziosmanpaşa'da, 9 yaşındaki Ethem Akoğlan, arkadaşlarıyla birlikte 5 katlı bir apartmanın çatısında, "5 adım 5 ceza" oyununu oynuyordu. Adımlarını atan Ethem Akoğlan, havalandırma boşluğunun üzerine kapatılan camın üzerine zıpladı. Akoğlan, camın kırılmasıyla birlikte, 5'inci kattan zemine düştü. Olay yerinde hayatını kaybeden ilköğretim 3'üncü sınıf öğrencisi Ethem Akoğlan'ın, yarın karne alacağı ve derslerinin iyi olduğu öğrenildi.

Şükrü Yemenicioğlu İlköğretim Okulu 3'üncü sınıf öğrencisi Ethem Akoğlan, arkadaşlarıyla birlikte, Hürriyet Mahallesi 317 Sokak numara 25'teki apartmanın çatısında oyun oynuyordu. "5 adım 5 ceza" isimli oyunda sıra, saat 19.00 sıralarında, Ethem Akoğlan'a geldi. Oyuna başlayan Ethem Akoğlan, son adımını zıplayarak kullanmak istedi. Akoğlan zıpladı ve havalandırma boşluğunu kapatan cam parçasının üzerine atladı. Ancak havalandırma boşluğunu örten cam parçası, Ethem Akoğlan'ın ağırlığını taşıyamayarak kırıldı. Akoğlan da 5 katlı binanın çatısından yere düştü.

ARKADAŞLARI DA BÜYÜK ŞOK YAŞADI

Ethem Akoğlan'ın oyun oynadığı arkadaşları da büyük bir şok yaşadı. Ağlayarak çatıdan inen çocuklar durumu ailelerine söyledi. Ancak Akoğlan için artık çok geçti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Akoğlan'ın öldüğünü tespit etti. Hayatını kaybeden Akoğlan'ın cesedi, Özel Bilge Hastanesi'ne kaldırıldı.

YARIN KARNE ALACAKTI

Apartmanın çatısında oynanan oyunda kaybedene ceza veriliyordu. Ethem Akoğlan, oyunu kaybetti ve ailesine en büyük acıyı yaşattı. Ailesinin acısının katlanmasına neden olan diğer bir neden ise Ethem Akoğlan'ın yarın karne alacak olmasıydı. Derslerinde başarılı olduğu öğrenilen Ethem Akoğlan, yaşamını yitirmeseydi arkadaşlarıyla birlikte yarın karne heyecanı yaşayacaktı.

2 YIL ÖNCE DE AYNI BİR ÇOCUK ÖLMÜŞTÜ

Öte yandan aynı apartmanda 2 yıl önce de bir çocuğun hayatını kaybettiği öğrenildi. Ethem Akoğlan'ın dayısı, 2 sene önce de bir çocuğun güvercinleri yakından görmek için çatıya çıktığını, üzeri yine cam parçası ile kapatılan havalandırma boşluğuna basması ile boşluğa düşerek hayatını kaybettiğini söyledi.

Polis ekipleri olay ile ilgili olarak geniş çaplı araştırma başlattı.

Erhan TEKTEN- İsmail AKTAŞ/ İSTANBUL, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title