Haberler

Motosiklet ile Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü, 8 Yaralı

Güncelleme:

Elazığ-Keban karayolunda motosiklet ile bir otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü yaklaşık 50 metre ileriye fırlayarak olay yerinde hayatını kaybederken, otomobilde bulunan 8 kişi de yaralandı.

Elazığ-Keban karayolunun 20. kilometresinde Yukarı Çakmak köyü mevkinde motosiklet ile otomobil kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletten fırlayan sürücü hayatını kaybederken, otomobil içerisindeki 8 kişi yaralandı.

50 METRE İLERİYE FIRLADI

Edinilen bilgiye göre, Elazığ istikametine seyir halinde olan O.Ç. idaresindeki otomobil ile Ş.T. yönetimindeki plakasız sepetli motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile motosikletten yaklaşık 50 metre ileriye fırlayan Ş.T. , olay yerinde hayatını kaybetti, otomobilde bulunan 8 kişi de yaralandı.

YARALILAR AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Ş.T. OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından hayatını kaybeden Ş.T.'nincenazesi Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırılırken kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Motosiklet Elazığ 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (8)

Adınızı Yazın:

8 kişi nerede nereye binmişler nasıl sığmışlar anlam veremedim kesin o araba çok süratliydi ve motorluyu hesaba almamıştır. .

3
0
yanıtYanıtla
NECATİ:

arabanın tipi boyası hem artis hem gıcık alkol muayenesi şart. belkide suç onda. olan yine garibana motorcuya olmuş.

2
0
yanıtYanıtla
GAKKO:

BELKİ İNANMAYACAKSINIZ AMA BU ARABAYI DÜN ELAZIĞ MERKEZDE GÖRMÜŞTÜM. NEDEN TAM HATRILAMIYORUM AMA BU ARBANIN KAZA YAPACAĞI İÇİME DOĞDU. SANKİ BİRİSİ KULAĞIMA FISILDADI. ÖLENE ALLAH RAHMET EYLESİN , YARALILARA ACİL ŞİFALAR.

1
1
yanıtYanıtla
Ahmet:

Binek arabada 8 kişi bunu sorgulayan kimse yok

1
0
yanıtYanıtla
allak bullak:

otobüste değil arabada sekiz kişi bide ufak araba üstelik yerdeki teyze motorda olmayacağına ve bir akraba yakını değilse arabada olacağına göre hayır hayır kafam allak bullak düşünemiyorum

0
1
yanıtYanıtla
hasan:

bu otomobile 8 kişi nerden biner

1
0
yanıtYanıtla
dogru:

motora saygı duymıyanların hepsi teröris şimdi öde borcunu motorcuya hadi yazık altın elbiseli adamın dedikleri anayasaya soksalar keşke ömür boyu ceza yemeliler diyor e çok doğru söylüyor kasten can almak suçun müebbet hapis kararı şart artık yol yapıcağınıza andımızı kaldırıcağınıza anayasayla oyniyacağınıza adm gibi iş yapıpda insanlara ibretlik cezalar vererek engelleyin

0
0
yanıtYanıtla
Bado:

Analar hep agliyor:(

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title