Haberler

Otobüs Firması Kamil Koç'un, Konya'dan Seferleri Başlıyor

Şehirlerarası Yolcu Taşımacılığı Yapan Kamil Koç Otobüs Firmasının, Yarından İtibaren Konya'dan İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Çanakkale ve Alanya'ya Karşılıklı Olarak Otobüs Seferleri Yapmaya Başlayacağı Bildirildi

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan Kamil Koç Otobüs firmasının, yarından itibaren Konya'dan İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Çanakkale ve Alanya'ya karşılıklı olarak otobüs seferleri yapmaya başlayacağı bildirildi.

Kamil Koç Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Ataç, Konya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde düzenlenen açılış töreninde, yolcu taşımacılığında hizmet ağını genişletmeye devam ettiklerini, kısa süre önce Batı Karadeniz ve Yunanistan seferlerini yıllar sonra tekrar başlattıklarını söyledi. Türkiye'nin en büyük illerinden olan Konya'dan düzenleyecekleri seferlerle de yolcuların karşısına çıkacaklarını belirten Ataç, 'Konya'ya Büyük Mutluluk ve Konfor Geliyor' sloganıyla yola çıktıklarını bildirdi. Ataç, hizmet kalitesi ve konforuyla 4 Haziran'dan itibaren Konyalılara hizmet vermeye başlayacaklarını vurgulayarak, 'İlk etapta yarından itibaren Konya'dan karşılıklı olarak İstanbul, İzmir, Bursa, Çanakkale ve Alanya yönlerine seferler başlatacak olan firmamız günde 42 seferle yolcularının karşısına çıkacak' dedi.

Firma olarak yıllık yaklaşık olarak 50 milyon litre akaryakıt tükettiklerini anlatan Ataç, şunları kaydetti:

'Kamil Koç Otobüsleri A.Ş, akaryakıt ve ikram satıcıları, bakım ve onarım satıcıları, otobüs üreticisi firmalar ve bayileri, bilişim firmaları, sigorta şirketleri ve finans kurumları gibi kuruluşlardan oluşan yaklaşık bin 200 adet tedarikçisi ile de Türk ekonomisinde önemli bir katma değer yaratıyor. Kamil Koç Firması olarak yılda yaklaşık 50 milyon litre akaryakıt tüketiyoruz. Bir yıl içinde yolculara yaklaşık 2.5 milyon litre su, 3 ton çay, 2 ton kahve, 600 bin litre içecek ve 500 ton kek ve kraker ikram ediliyor. Ayrıca yılda 1.5 ton da toz şekeri kullanılıyoruz.'

Ataç, ilk seferini 1926 yılında tek bir otobüsle Bursa-Bilecik-Karaköy İstasyonu arasındaki tek hatta gerçekleştiren Kamil Koç firmasının bugün 350 otobüsü ile yılda ortalama 180 bin seferle ülkede en fazla sefer gerçekleştiren firmalardan biri olduğunu bildirdi.

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesilerek Kamil Koç Firmasının Konya'dan İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Çanakkale ve Alanya'ya otobüs seferleri başlatılmasının açılışı gerçekleştirildi.

(RIF-MRS-İRE) - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title