Haberler

Öto, Ankara'da Yapılan 75. Genel Kurula Katıldı

Ödemiş Ticaret Odası (ÖTO) Başkanı Rıfat Eriş ve beraberindeki yönetim kurulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'nin 75. Mali Genel Kurulu için Ankara'daydı.

Ödemiş Ticaret Odası (ÖTO) Başkanı Rıfat Eriş ve beraberindeki yönetim kurulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'nin 75. Mali Genel Kurulu için Ankara'daydı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'nin 75. Genel Kurulu yapıldı.

Toplantıda, Ödemiş Ticaret Odası (ÖTO) Başkanı Rıfat Eriş, Başkan Vekili ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Delegesi Nuri Yaşayan, Meclis Başkanı İbrahim Surav, yönetim kurulu üyeleri; Adil Köse, Metin Dursun ve Genel Sekreter İ. Emre Çiftçi de yer aldı.

Ödemiş Ticaret Odası (ÖTO) yönetim kurulu üyeleri, önce Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun başkanlığında Anıtkabir'i ziyaret ederek Mustafa Kemal Atatürk'ün huzurunda saygı duruşunda bulundu.

Programda ödüllerde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın da katıldığı programla TOBB Konferans Salonu'nda sahiplerine verildi.

Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve TOBB Delegesi Nuri Yaşayan'a da, TOBB delegeliğinde 20. yılı nedeniyle Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketi takdim edildi.

ÖTO tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla TOBB 75. Genel Kurulu 2 Mayıs 2019 da gerçekleşti. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu genel kurul konuşmasında, 'Birliğimiz ebedi, gündemimiz ekonomi' temasına vurgu yaparak, iş dünyasının önümüzdeki süreçte gündemin ekonomi olmasını istediğini söyledi.

Oda ve borsalarımızın reel sektörün asli hizmet merkezleri olduğundan söz eden Hisarcıklıoğlu oda ve borsaların kurumsal hizmet kapasitelerinin arttığına, dünyanın örnek aldığı bir yapıya dönüştüğüne işaret etti. Camiaya uzun süredir hizmette bulunan delegeleri ödüllendirdiklerini hatırlatarak, Camiamızın ulaştığı bu seviye için her birini tebrik etti." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ödemiş Ankara Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Bakmadan Geçme

Kızıl Goncalar 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title